Goran Suvara danas se oglasio na svom portalu “Autentično” gdje je komentarisao prijave protiv njega od strane PDP-ove Jelene Trivić. Suvara je u ovom obraćanju javno podnio krivične prijave protiv Jelene Trivić, SDS-ovog Milana Radovića i Nebojše Vukanovića zbog prijetnji smrću.

“Danas opet čitam svoje ime u medijima gdje me policija navela kao nekog ucjenjivača i podnijela Tužilaštvu izvještaj. Draga moja policijo htio bih reći da sam ja potpisao poruke koje sam poslao Jeleni Trivić, da sam ja objavio tekst na svom portalu “Autentično” onog momenta kada je ona otišla u policiju. Ne kada je predala prijavu, već kada je otišla u policiju u 14.55 časova”, rekao je Suvara.

Suvara je istakao kako ne želi da utiče na rad ni policije, a ni Tužilaštva, već se samo divi njihovoj efikasnosti.

“Vi ste navodno mene identifikovali, a ja se potpisao imenom i prezimenom. Ja objavio i nakon cijele te frke kada je ona izašla sa informacijom da je podnijela prijavu protiv N.N. lica, jer nemam pojma zašto se pravila ta muljaža jer ja sam se potpisao imenom i prezimenom, Goran Suvara”, dodaje on.

Suvara ističe kako Jeleni Trivić nedostaje popularnost te da istu planira zadobiti preko njegovih leđa. On navodi kako ne postoje elementi krivičnog djela.

“Biće teško, nemoguće dokazati da sam ja napravio neku prijetnju. Činjenica je da sam joj ja poslao dvije poruke, jednu preko Vocapa, a drugu preko Vibera i sama činjenica jeste da sam rekao kako ću pustiti snimke. Ne znam gdje su u mojim porukama elementi krivične ucjene. Ja ne znam šta sam to tražio da ne bi objavio. Ja sam rekao da ću svakako objaviti, ma šta da se desi”, navodi Suvara.

Suvara je na objavljenom snimku javno podnio tužbu protiv Jelene Trivić zbog prijetnje likvidacijom Anji Petrović.

“Pored ovoga imate pokušaj ubistva Ivana Begića od strane supruga Jelene Trivić”, ističe Suvara dodajući da se ispitaju svjedoci ovog događaja, a to su oštećeni Begić, Stanivuković i kao okrivljena, odnosno osumnjičena Trivićeva i njen suprug.

Suvara je podnio prijavu i protiv Milana Radovića, poslanika SDS-a zbog prijetni smrću Ivanu Begiću. Uz Radovića se našao i Nebojša Vukanović i to zbog dva krivična djela, a jedno od njih se odnosi na pozivanje na rušenje ustavnog poretka i likvidaciju srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Izvor: banjaluckepriče.net