Jutarnji orgazam će vam sigurno popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro i ostatak dana bi trebalo da bude kako treba, jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Neki bi rekli da nije toliko važno kada i gde vodimo ljubav, sve dok se to dešava redovno, opušteno i strastveno. Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može da bude poseban doživljaj, piše 24sata.hr. Nije svejedno kako ćete da počnete dan – od toga zavisi da li će da bude dobar ili neće.

Brzo će da vas razbudi

Ujutro ste sveži i odmorni, za razliku od večeri, pogotovo tokom radnih dana. Osim toga, malo akcije pod pokrivačem ubrzava cirkulaciju i razbuđuje organizam.

Za bolji dan

Jutarnji orgazam će vam zasigurno popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne tako dobro, očekujte da i ostatak dana bude sjajan, jer ćete sijati pozitivnom energijom.

Dodatno uzbuđenje

Ujutro pre posla možda imate dodatnih 10-tak minuta, kojih možete da provedete u krevetu. To doprinosi dodatnom uzbuđenjenju, jer seks treba obaviti na brzaka.

Totalno opuštanje

Kada dođe vikend, nema ništa lepše nego da se satima izležavate u krevetu nakon strastvenog seksa. Između ostalog, to pomaže parovima da učvrste međusobnu povezanost.

Ceo dan ćete se osećati seksi

Lice će vam krasiti osmeh, što će pozitivno uticati na ljude oko vas i atmosferu. Naravno, bićete prepuni serotonina – hormona sreće.

Daćete najbolje od sebe

Jutarnji seks je odličan okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

Doživljaj za pamćenje

Zamislite seks rano ujutro, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

Doručak će vam biti još ukusniji

Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju, vaše telo će uživati u hrani, jer će mu biti potrebna dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.

Izvor: prva.rs