Svaki muškarac ima određeni tip devojke koji voli i priželjkuje da zavede. Mašta o njoj kako izgleda i kako se ponaša… Ali zato postoji i njena suprotnost – devojka koju želi da izbegne po svaku cenu.

Devojčica

Ova žena je u stvari upotrazi za ocem, a ne za dečkom ili mužem. U početku može da mu se dopada što za sve traži njegovo odobravanje i odgovore na sva pitanja. Međutim, muškarac brzo shvata da želi pravu ženu, a ne tinejdžerku kojoj je potreban tata.

Daviteljka

U početku je polaskan što je centar njenog svemira, ali vrlo brzo oseća da ga tolika količina pažnje guši. Ona nema nikakva interesovanja, ni hobije, a nije se videla sa drugaricama od kada ga je upoznala. Njen život je podređen njemu, a on jedva čeka da – pobegne, piše gentleman.hr.

Šefica

Ovoj ženi je šefovanje zapisano u genima. U početku mu se to čini slatko, kada se zbog nje oseća kao mali dečak pored učiteljice u školi, ali vrlo brzo će pobeći od nje.

Tračara

Ova žena je kao tabloid. Voli non-stop da ogovara i razgovara o drugim ljudima. U početku će mu biti zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju će početi da se pita šta o njemu priča iza leđa.

Spasiteljka

Ona svugde vreba. To je vrsta žene od koje svaki muškarac želi da pobegne po svaku cenu! Naravno, ima i muškaraca koji vole ovakve žene zbog svoje nesigurnosti. Spasiteljka tvrdi da ga voli baš takvog kakav jeste, ali malo po malo, želi da ga promeni i spasi od samog sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov muzički ukus. Jednostavno, ona mora da ga spasi od njegovih bednih izbora, jer ona najbolje zna šta je dobro za njega. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on je već pobegao glavom bez obzira.

Igračica

Uverena je da će joj igrice i spletke pomoći da ulovi muškarca. Iako bi muškarac u početku mogao da bude zainteresovan, stvari nisu tako jednostavne. Čim odluči da ga ova žena zanima, poželeće iskrenost. Ako ona ne prestane sa igricama i stalnim smišljanjem novih taktika, brzo će da shvati kako ima posla sa ženom koja ga odbija.

Ljubomorna

Ova žena je svo vreme na ivici razuma, jer je veoma nepoverljiva. Mnogo puta je bila povređena i sada joj sve izgleda sumnjivo. Kada ju prvi put sretne, muškarac želi da je uveri kako nema veze sa njenim tipovima iz prošlosti. Ali kada shvati da su joj su nepoverenje i lažne optužbe svakodnevica, neće imati izbora i pobeći će, jer ne želi da ispašta zbog muškaraca koji su je nekada davno povredili.

Nesigurna

Non stop je sa majkom na vezi i ne donosi odluke bez konsultacija sa njom. U početku mu je njena bliska veza sa majkom simpatična, ali uskoro postaje očigledno koliko je to u stvari nezdravo. Nijedan muškarac ne želi da čeka dozvolu njene majke za svaku stvar u životu.

Izvor: prva.rs