Vladajuća koalicija želi da pokaže i nudi građanima Republike Srpske stabilnost, sigurnost i prosperitet, dok opozicija u njihovim nastupima to ne nudi, izjavio je član Predsjedništva SNSD-a Denis Šulić.

Šulić je, odgovarajući na novinarska pitanja u Banjaluci, rekao da opozicija nudi nesigurnost i neslogu, što Republici Srpskoj u ovim trenucima nije potrebno.

– Želim da jasno i glasno kažem da smo mi iz koalicije potpuno jedinstveni na bazi očuvanja interesa Republike Srpske, na bazi svega onoga što je važno za građane Republike Srpske. Mi ne želimo da se obraćamo i gledamo šta opozicija radi, mi nastavljamo svojim putem da radimo – istakao je Šulić.

On je naglasio da je Vlada Republike Srpske već povećala plate i penzije za 10 odsto u ovoj godini i dodao da su značajna sredstva izdvojena za poljoprivrednike i borce.

– Siguran sam da ćemo do kraja ljeta imati značajnija pomijeranja i prema našim poljoprivrednicima i prema našim borcima, ali i prema našim radnicima u realnom sektoru. To je ono što naša koalicija nudi. Nudimo sigurnost, stabilnost i prosperitet i čuvanje institucija Republike Srpske, a opozicija neka se bori za izmišljene funkcije jer to na kraju krajeva jedino i ostaje njima – naglasio je Šulić

Autor: SRNA/RTRS