Srpski teniser plasirao se u finale pobedom nad Kasperom Rudom sa 2:0

Srpski teniser Novak Đoković ušao je u istoriju tenisa. Prvi reket sveta je pobedom nad Kasperom Rudom sa 2:0 (6:4, 6:3) uspeo da se plasira u prvo finale ove sezone, a istovremeno ostvari i 1000. trijumf u karijeri.

Šta reći, nego bravo majstore, za sve što si uradio, i još jednom si pokazao da si najbolji igrač u istoriji ovog sporta.

Nole je još jednom pokazao da mu nema ravnog kada igra u petoj brzini, tako je bilo i večeras, gde je definitivno odigrao najbolji meč u 2022. godini. 

Tanjug/AP Photo/Alešandra Tarantino)
 

Ostala je još jedna prepreka da osvoji Rim, a to je Stefanos Cicipas, koji je bio bolji od Zvereva.

Bez obzira šta uradiš sutra, ti si naš heroj i zaslužuješ veliko poštovanje, a nema dileme da sa velikim optimizom dočekuješ najvažniji turnir na šljaci, a to je Rolan Garos, koji si prošle godine osvojio. 

Što se tiče večerašnjeg duela protiv Ruda, nijednog trenutka nije dozvolio Norvežaninu da ga ozbiljnije ugrozi, jednostavno ni u jednom segmentu nije mogao da parira prvom reketu sveta.

Nole je već na startu napravio dva brejka, i već tada se videlo da Đokovića zanima samo jedno, a to je finale i 1000. pobeda u svojoj bogatoj karijeri, što je na kraju i ostvario.

Izvor: 24sedam