Današnji dan će većini pripadnika zodijaka zadavati glavobolje, kada je posao u pitanju – neko će biti rasejan, neko pod tenzijom…

OVAN – Morate dobro da se organizujete, možda i da napravite preraspodelu poslova, da biste stigli da ispunite sve ono što ste obećali. Bićete nervozni, ali to nije opravdanje da neke stari ne odradite. Dobra komunikacija sa suprotnim polom.

BIK – Dosta vremena će vam oduzeti obaveze koje su vam nametnuli drugi, moguće je da se neko nije pojavio na poslu, pa morate da odradite i njegov deo. Iskoristite popodne i veče da se rasteretite, prošetajte sa voljenom osobom. Prijaće vam.

BLIZANCI – Dan je odličan, jer ćete završiti više od planiranog, a uspećete i da obavite razgovor sa potencijalnim saradnikom. Koliko je sve po pitanju posla dobro, toliko se nervirate po pitanju emocija. Partner vas provocira i podbada rečima.

RAK – U poslovnom segmentu sledi dosta nerviranja zbog gomile sitnih ali važnih obaveza koje čekaju samo na vas. Moguće je da ćete zbog neraspoloženja i umora ostati kod kuće, iako ste pozvani na neki izlazak ili druženje.

LAV – Danas pokušavate da stignete na sto strana, pa ćete se povremeno pogubiti u obavezama. Ipak, imate dovoljno energije, ali i dobrog raspoloženja, pa će drugima izgledati da sve obavljate bez problema. Odlični kontakti sa suprotnim polom.

DEVICA – Koliko će vam neke informacije odgovarati i dati vam nadu da ćete jedan posao ili obavezu završiti na vreme, toliko će vas onespokojiti sve ono vezano za finansijski segment. Manite brigu i usredsredite se na voljeno biće, koje vas čeka.

VAGA – Ukoliko budete pokušavali da podelite pažnju i odradite više obaveza odjednom, verovatno će ispasti da nećete završiti ništa do kraja. Ni u komunikaciji sa voljenom osobom nemojte žuriti, neka vam jezik ne bude brži od pameti.

ŠKORPIJA – Danas neće svi moći da vas razumeju. Oni koji su navikli na vaš način rada odlično će se uklopiti i u ovo vaše raspoloženje, ali novim saradnicima neće biti jasno šta se dešava sa vama. Komunikacija između vas i voljene osobe je odlična.

STRELAC – Tenzija na poslu će krenuti od podneva, pa zato grabite vreme ujutro da pozavršavate sve što imate, jer kada krene napetost i kratki vremenski rokovi – biće teško organizovati se. Emotivni partner vam je jako potreban, pokažite mu to.

JARAC – Niti vi danas u potpunosti znate šta hoćete, niti drugi znaju šta hoće od vas. Kao da je opšta zbrka nastupila u poslovnim odnosima, provlači se neka tenzija bez ikakvog smisla. Pokušajte da se distancirate od svega. Emotivno – zatišje.

VODOLIJA – Koliko s jedne strane uspevate da završite obaveze i ostvarite interesantne komunikacije sa potencijalnim saradnicima, toliko vam smeta što ono što vam je najvažnije ne možete ni sa mesta da maknete. Ostavite za drugi dan, biće prilika.

RIBE – Odlični momenti za kontakt, susret ili sastanak sa potencijalnim partnerom. Predstavićete sebe u odličnom svetlu i ovo jeste prilika koju bi valjalo iskoristiti. U večernjim satima odlično raspoloženje za susret sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs