Ova sreda će za mnoge pripadnike zodijaka biti veoma stresna, naročito u poslovnom segmentu.

OVAN – Danas ste u raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite sve obaveze koje su vam nametnute. Dosta kratki rokovi, pa ćete funkcionisati kroz nervozu i žurbu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv.

BIK – Nervirate se jer niste zadovoljni kako se odvijaju situacije u poslovnom segmentu. Vi ste uradili ono što je do vas, ostaje samo da vidite da li će na kraju sve ipak ispasti uspešno. Moguće je da vam voljena osoba zamera nešto.

BLIZANCI – Neko vas stavlja u bezizlaznu situaciju i morate da odreagujete. Nervirate se što nikako da dobijete informacije koje su vam potrebne. Danas ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom ni u komunikacji, ni što se susreta tiče.

RAK – Sa velikom energijom i elanom pristupate poslovnim obavezama i prija vam što šefovi primećuju vaš trud. U žurbi ste, ali stižete sve. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više vremena, ali vi trenutno imate druge prioritete.

LAV – Dan jeste pomalo naporan i stresan, ali vi uspevate da izađete na kraj sa nekim napetim situacijama, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Niste uspeli da dogovorite susret sa osobom koja vam je interesantna.

DEVICA – Odredite prioritete jer bi moglo da se dogodi da se pogubite u ogromnoj količini poslovnih obaveza. Organizujte se. Verovatno je da ćete ostatak dana uzeti samo za sebe, svoje opuštanje i odmaranje, eventualno susret sa prijateljima.

VAGA – Žurite, ali nikako ne uspevate da ispoštujete rokove koji su vam dati. Neko vam nudi pomoć, ali će vam u suštini više odmagati svojim prisustvom. Moguće je da ćete morati da pomerite neke dogovore u emotivnom segmentu.

ŠKORPIJA – Malo vam je ostalo da završite jednu obavezu, žurite i jako vam smeta što vas drugi prisustvom, komentarima ili postupcima ometaju. Velika strast i mogućnost avanture. Oni koji su u vezama neće biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

STRELAC – Započeli ste neki poslovni projekat i želite da ga što pre privedete kraju, ali kako vreme prolazi, sve više gubite elan za rad. Ipak, uporno gurate dalje. Svoje emocije i zainteresovanost ne možete da sakrijete u kontaktu sa jednom osobom.

JARAC – Imate osećaj da ne možete nikako da uklopite neke stvari u poslovnom segmentu i da vam situacija izmiče iz ruku. Uzmite predah, opustite se pa nastavite ponovo. Završićete bolje i brže nego što ste to očekivali. Emotivno – dobro.

VODOLIJA – Jako se nervirate zato što nikako da privedete kraju jedan dogovor, za koji ste mislili da ćete ga odavno okončati. Ne budite impulsivni i ne požurujte drugu stranu. Nije vam jasno zašto vam se ne javlja osoba koja vas zanima.

RIBE – Očekujete da vas šef podrži u nekim situacijama, ali ubrzo shvatate da ćete morati sami da se izborite za ono što želite. Emotivni partner je danas prilično impulsivan i iznenađuje vas svojim postupcima. Niste navikli da se ovako ponaša.

Izvor: prva.rs