Nema osobe kojoj se nije desilo da bar jednom u životu sanja nekog bivšeg partnera ili neke situacije koje ste sa tom osobom prošli. Nije prijatna situacija, pogotovo ukoliko pored sebe imate drugog emotivnog partnera, ali ne paničite, to je normalna stvar.

Ovo su neka od mogućih značenja takvog sna:

Snovi o bivšoj ljubavi, dečku, ženi, mužu mogu ukazati na to da neko ko se trenutno nalazi u vašem životu u vama izaziva iste emocije kao prethodni partner. Moguće je da iste stvari vole, iste navike imaju, da ista mesta posećujete kao kao sa bivšim ili da sadašni partner poseduje slučne osobine kao prethodni.

Ukoliko se snovi sa bivšim partnerom učestalo ponavljaju moguće je da vi negde grešite. Možda vam snovi govore da ponavljate greške iz starog odnosa, a koje su vas oštetile i ostavile veliki trag. Ukoliko ste ušli u novu vezu, a sanjate bivšeg partnera, možda preispitujete svoju trenutnu vezu, svoje postupke i postupke partnera. Negde vagate između toga kako je bilo sa bivšim partnerom, a kako je sa trenutnim, piše Najžena.

Prisećanjem bivše ljubavi nužno ne znači da će te joj se vratiti, već da zapravo postoje neki neraščišćeni odnosi i nešto što vas i dalje muči. Ako sanjate da vam je bivši partner umro to znači da ste spremni da krenete dalje i da bivešeg partnera ostavite iza sebe. Želite da započenete nov život, a snovi vam daju podršku.

Izvor: prva.rs