Šta su nam zvijezde danas pripremile i kako će ova sreda izgledati na poslovnom, a kako na privatnom planu?

OVAN – Osećate novu, podsticajnu energiju i želju da što pre pokrenete neke stvari koje su vam bitne. Imate svoje prioritete i na njih ćete se usmeriti. Lako flertujete sa osobama koje dođu u vašu blizinu i trudite se da na njih ostavite pozitivan utisak.

BIK – Dok sa jedne strane imate na pameti ono što vam je poslovno važno i pokušavate da se usmerite na to, s druge strane non stop razmišljate o jednom susretu i osobi koju ste upoznali. Ne možete da sprečite da vam se uvlači u misli.

BLIZANCI – Imate dosta ličnih planova i obaveza i nekako će vam sve ono vezano za posao biti u drugom planu. Doduše, pomoć od strane kolega je velika, pa se cela ova situacija neće odraziti na vas. Sigurni ste šta želite a šta ne želite u ljubavi.

RAK – Ceo dan ste isplanirali i nećete dozvoliti da odstupite od toga. Obzirom da vam je raspoloženje vrlo aktivno, ne sumnjam da ćete sa svim situacijama izaći na kraj. Šarmirate i osvajate osobe sa kojima danas dolazite u kontakt.

LAV – Smatrate da još uvek niste spremni da pokrenete neka pitanja, ali imate svoje planove i tačno znate šta vam je činiti. Proverite informacije koje dolaze do vas. Obuzeti ste nekim svojim mislima i budno pratite svaki partnerov korak.

DEVICA – Osećate potrebnu stabilnost da biste ostvarili ono što želite. Imate mogućnosti za jedan značajan kontakt sa osobom od čije podrške mnogo očekujete. Dan za flertovanje i „lake“ emotivne kontakte. Strast i seksualnost u porastu.

VAGA – Neko vam danas nudi pomoć ili podršku, ali niste sigurni koliko se možete na ovu osobu osloniti, obzirom da lako obećava, ali teško ispunjava obećano. Osećate veliku privlačnost ka nekom, ali se teško odlučujete da napravite prvi korak.

ŠKORPIJA – Odlična komunikacija sa kolegama, ali i sa saradnicima. Možete napraviti temelj za dobar dogovor. Mogućnosti za finansijski priliv. Partner insistira na vašoj punoj pažnji, ali vi ćete moći da mu posvetite samo par sati tokom dana.

STRELAC – Imate podršku za poslovni projekat ili promenu koju hoćete da uvedete. Sa nadređenima može biti nešto zategnutija situcija. Dan za nova poznanstva, ali i za flertovanje. Sa emotivnim partnerom – problemi u komunikaciji.

JARAC – Danas vam sve stvari idu od ruke i možete biti zadovoljni rezultatima. Rešavate problematičnu situaciju sa kolegom. Dobro raspoloženje će vas držati i sa emotivnim partnerom ili nekim ko vam je interesantan. Mogućnosti za susret u toku večeri.

VODOLIJA – Očekujete važan razgovor i smatrate da ste sve uradili što je do vas da bi ovo prošlo na najbolji mogući način. Ne brinite se, sve danas ide u vašu korist. Dan novih poznanstava i novih osoba. Neko će vam se dopasti na prvi pogled.

RIBE – Poslovni segment je danas postavljen dobro, i nemate nikakvih razloga da sumnjate u sebe. Sastanak ili dogovor koji ste očekivali dolazi na dnevni red. Intenzivno ste se pokrenuli prema jednoj osobi i činite sve da biste je osvojili.

Izvor: prva.rs