Kakve vas poslovne prilike i emotivni susreti čekaju ovog ponedeljka?

OVAN – Imate pravi pristup i ljudi prihvataju vaše ideje i vođstvo. Ako ste slobodni – dan je povoljan da upoznate osobu koja će vas osvojiti i šarmirati na prvi pogled. Zauzeti – izbegnite teške priče I teme I opustite se sa partnerom.

BIK – Osećate da vam malo fali da napravite važan dogovor, i usmerićete se na realizaciju. Neočekivan trošak će vam na kratko pokvariti raspoloženje. Susret sa voljenom osobom opustiće vas i vratiti vam osmeh na lice. Dan za uživanje.

BLIZANCI – Mnogo je obaveza a u manjku ste sa vremenom. Posebnu pažnju obratite na papirološka pitanja. Nemojte se pogubiti u moru onoga što morate završiti, i nemojte smetnuti sa uma susret sa voljenom osobom, jer vam to može zameriti.

RAK – Niste dobili očekivanu podršku od strane kolega i jasno vam je da ćete teret obaveza morati da preuzmete na sebe. Sve ovo će vas u velikoj meri iscrpeti i pitanje je da li ćete biti u raspoloženju da se vidite sa emotivnim partnerom.

LAV – Neke vesti su vas obradovale, a mogu se vezivati za poslovni, ali i za finansijski segment. Pojedinima ovo čak mogu biti novosti vezane za zaposlenje ili ugovor o radu. Jak poticaj u emotivnom segmentu, osećate privlačnost ka osobi koju ste tek upoznali.

DEVICA – Čekate vesti o pokretanju novog posla ili projekta. Ako ovo budete uspeli da „odradite“ možete se radovati i nekom povećanju priliva. Sitnije razmirice u odnosu sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku ili dužoj emotivnoj priči.

VAGA – Kratkotrajno razmimoilaženje ili nerazumevanje u dogovoru sa nadređenima. No, svesni ste da su vaše namere bile najbolje, pa se i nećete opterećivati. Drago vam je što neko reaguje na vas i otvoreno vam to pokazuje. Uživate u flertovanju.

ŠKORPIJA – Nema potrebe da se ustručavate ili da budete nesigurni. Vaša inicijativa je danas više nego dobrodošla i lako možete pokrenuti situaciju u željenom pravcu. Razgovor sa nekim ko vam je bitan. Osećate da se ovoj osobi sve više približavate.

STRELAC – Promene koje pokušavate da pokrenete idu sporo, a nećete se na pravi način sporazumevati ni sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Previše ste umorni i iscrpljeni, pa će vam odgovarati da provedete mirno popodne sa partnerom.

JARAC – Teško je sporazumeti se sa nekim ljudima, ali to ne treba da vas obeshrabri. Vi nastavite tempom i na način koji ste zacrtali. Potrebna vam je podrška voljene osobe. Možda nećete moći da provedete onoliko vremena koliko je to vama potrebno.

VODOLIJA – Savršen dan da završite sve ono što ste planirali. Sve će vam ići od ruke, a i okolnosti su na vašoj strani pa zgrabite priliku da neke teže stvari privedete kraju. Skladan odnos sa voljenom osobom, a slobodnima mogućnost novog poznanstva.

RIBE – Moraćete neke stvari u hodu da promenite da biste uspeli da završite posao ili obavezu koju ste isplanirali. Očekujete podršku od nekih ljudi, ali danas nećete moći da se oslonite na njih. Osećate se emotivno distancirano i povlačite se.

Izvor: prva.rs