Maloljetnik je teško povrijeđen i prevezen u UKC Srpske nakon što je na području Prijedora kvadom sletio s puta.

Policijskoj upravi Prijedor sinoć oko 23.10, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor Banjaluka u mjestu Srednja Lamovita, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Na licu mjesta obavljen je uviđaj, tom prilikom je utvrđeno da je do saobraćajne nesreće došlo slijetanjem sa kolovoza četvorotočkaša kojim je upravljalo maloljetnik koji je zbog zadobijenih povreda upućen na Univerzitetsko-klinički centar u Banjaluci – rečeno je u PU Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise i da prilagode brzinu uslovima na kolovozu, a poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju.

Podsjećamo da su u toku 2021. godine u saobraćajnim nesrećama stradala tri maloljetnika, od kojih je jedan stradao slijetanjem četvorotočkašem sa kolovoza. Apel roditeljima da obrate dužnu pažnju na maloljetnike koja su učesnici u saobraćaju – poručuju iz policije.

Izvor: Srpskainfo