Opozicija u republici Srpskoj danas bi trebalo da održi završni skup u Višegradu a povodom galsanja za opoziv načelnika opštine koji je zakazan za 12.jun.

Na skupu će govoriti Mirko Šarović, Vukota Govedarica, Nenad Nešić i Draško Stanivuković.

Niko nije zvao Nebojšu Vukanovića što je bio povod da „oplete“ po SDS-u, PDP-u, Nešiću ali i Stanivukoviću.

„… sada će Nenad Nešić biti udarna pesnica opozicije. Iako je prije samo nekoliko dana pljuvao po opoziciji, vrijeđao lidere opozicionih stranaka i kandidate, Nešić je ipak vedeta skupa u Višegradu.“ Napisao je Vukanović.

Nije ostao dužan ni Drašku Stanivukoviću.

Misli da je gradonačelnik Banjaluke napravio salto mortale, koketria sa vlašću a zbunjuje narod:

„U Višegradu će doći i Draško Stanivuković, koji je napravio politički salto mortale učestalim koketiranjem sa režimom te nedavnim sastankom sa Dodikom, Željkom i Viškovićem, koji pravi veliku štetu opoziciji jer zbunjuje narod, pa će tribina u Višegradu dobro doći da se pokuša vratiti u javnosti na stari kurs, kad je Dodika i čelnika režima do izbora žestoko kritikovao dok nisu postali partneri u razvoju Banjaluke.“

Na kraju je zakukao nad svojom sudbinom.

SDS i PDP me izoluju u mojoj izbornoj jedinici, umjesto da budem rješenje ja sam za ostatak opozicije uzrok problema. Naveo je Vukanović.

„U Višegrad hrle svi, a jedini koji je nepoželjan, iako pripada mojoj izbornoj jedinici, sam ja i moji saborci sa Liste za pravdu i red, koja očigledno smetamo svima. Čelnici SDS i PDP su se odlučili da pozovu Nešića i sa njim u prvom redu vode borbu, a nastavili da ignorišu i pokušaju izolovati mene, i neka im je sa srećom. Umjesto da budem rješenje, ja sam za ostatak opozicije uzrok problema, bar se tako postavljaju stvari odnosom prema meni i pokušavaju predstaviti u javnosti, a vjerovatno ćemo već u nedelju u Višegradu vidjeti rezultate te i takve politike.“

Autor:faktormagzin, foto:faktormagzin