Ovog četvrtka, zvijezde poručuju:

OVAN

Danas vaše reči imaju težinu i značaj, pa se potrudite da se na pravi način predstavite ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Ipak, izgleda da nećete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom. Blago neraspoloženje.

BIK

Pristup poslovnim saradnicima je aktivan, angažovani ste i nije ni čudo što ćete biti više nego zadovoljni rezultatima. Zanemarite povremene trzavice. Ne ubeđujete se sa voljenom osobom oko nekih potpuno nevažnih pitanja. Spustite loptu.

BLIZANCI

Jednu situaciju doživljavate kao izazov, jer ste svesni da drugi misle da nećete uspeti da je na zadovoljavajući način rešite. Nekome posvećujete pažnju, ali ne dobijate dovoljno da biste bili sigurni da li mu se dopadate ili ne.

RAK

Prvi deo dana biće prožet nervozom i nemogućnošću da nađete zajednički jezik sa saradnicima. Drugi deo dana je bolji, ali ćete ipak svoj mir pronaći tek u kontaktu sa emotivnim partnerom. Moguć je zajednički izlazak.

LAV

U prvom delu dana ćete se boriti sa nesigurnošću. Moguće je da ste zabrinuti nekolegijalnim potezom jedne osobe. Pustite, svako pre ili kasnije pokaže svoju vrednost. U kontaktu sa voljenom osobom stoji blaga nervoza.

DEVICA

I danas ste spremni da priteknete u pomoć kolegama kojima je to potrebno. No, sigurno je da ćete ostaviti dovoljno vremena i za svoje obaveze. Jedna osoba vas privlači, ali i pored upornosti, teško ostvarujete pravi kontakt sa njom.

VAGA

Nemojte dozvoliti da neko utiče na vas negativnim stavom. Vi najbolje znate svoju vrednost, kao i kvalitet onoga što radite. Voljena osoba ima neke zanimljive predloge za vas. Prihvatite inicijativu partnera I opustite se.

ŠKORPIJA

Ne uzimajte sve informacije zdravo za gotovo, jer biste se kasnije mogli razočarati kada shvatite da neke od njih nisu tačne. Ne radujte se pre vremena. Blagi gubitak energije, pa nećete biti dovoljno raspoloženi za susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Danas je najbolje posvetiti se obavezama i sve druge planove potisnuti. Ne dozvolite da se dodatno gomilaju stvari koje ćete svakako morati završiti kad tad. Nije vam jasno zašto voljena osoba konstantno menja raspoloženja.

JARAC

Onim ljudima koji su vam bitni možete na pravi način objasniti i prezentovati svoje ideje i planove. Vreme je da se aktivirate. Teško je da ćete uspeti da ostvarite pravi kontakt sa emotivnim partnerom. Razmimoilazite se što se vremena tiče.

VODOLIJA

Odličan dan da zažive promene koje ste odavno pokušavali da pokrenete. Nemojte se iznenaditi solidnom, neočekivanom sumom novca. Imate svu moguću pažnju voljene osobe, ali premalo vremena da danas provedete sa njom.

RIBE

Dovoljno ste motivisani, dobro raspoloženi i kontakti sa ljudima će vam pričinjavati zadovoljstvo. Voljena osoba je danas spremna da vam se u potpunosti posveti. Njena podrška je nešto što vam je sada neophodno.

Izvor: prva.rs