Bijeljinski odbor SNSD-a nazvao je istupe predsjednika gradskog odbora DNS-a Miloša Stanišića o SNSD-u nižerazrednom političkom lakrdijom, izrečenom od osobe bez radnog, socijalnog i političkog iskustva.

– Takvi istupi, prepuni proizvoljnih konstatacija, a sve sa ciljem izazivanja panike među građanstvom, kome treba sugerisati “da je pod okupacijom, dok je SNSD na vlasti, a procvjetaće ruže kad SNSD-a ne bude” su nižerazredna politička lakrdija, izrečena od osobe bez radnog i socijalnog, a kamoli političkog iskustva – naveli su iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina.

U saopštenju da se u SNSD-u ne može desiti da neko bez ikakvog političkog znanja, a kamoli onog koji se tiče složenih međunarodnih geopolitičkih odnosa, izađe u javnost i lupa “kao Maksim po diviziji”, kao što je to danas učinio mladi Miloš Stanišić.

– Ovaj mladi čovjek dozvolio je sebi da mu oni koji ne žele dobro Republici Srpskoj dodijele dio orkestriranog zadatka, sa ciljem destabilizacije. Sreća je što su istinske patriote na takve marketinške trikove davno oguglale – ocijenili su u bijeljinskom SNSD-u Stanišićeve navode da je bolje da “SNSD odmah prestane da se busa u prsa da smo s njima jači”.

Јedno je sigurno, tvrde u bijeljinskog Gradskom odboru, SNSD je Republiku Srpsku očuvao kroz sve ove godine, i ima i znanje i iskustvo i planove za njenu još svjetliju budućnost.

– Mlađani Stanišić bi, za početak, mogao da počne da se bavi nekim lokalnim temama, i nešto konkretno uradi. Za velike i državne teme, ne treba da brine. Neće mu narod Republike Srpske ni na predstojećim, ni na nekim budućim dati priliku da on kreira državnu politiku, u to smo sigurni – navodi se u saopštenju.

Autor: SRNA/RTRS