Dan nakon tribine opozicije u Višegradu Nebojša Vukanović okomio se na Mirka Šarovića i Draška Stanivukovića i to zbog lidera DNS-a.

„Grljenje i ljubljenje čelnika SDS-a i PDP-a sa Nešićem meni ne smeta, lijepo je vidjeti međusobnu energiju uprkos napadima i pljuvanju, ali se to treba objasniti narodu i položiti računi! Takođe se mora imati na umu da oni koji se grle i ljube sa onim koji me tuži 16 puta i vodi kampanju protiv mene do uništenja, ne mogu očekivati moju podršku!“ Napisao je Vukanović.

Mirko Šarović me ponižava na BN-u, stavlja me u istu ravan sa bivšim amabsadorom Davidovićem, Nešićem i Selakom a ja se 15 godina borima za SDS iako nisam član partije- javno „plače“ Vukanović.

„Umjesto da budem jedno od rješenja, za mnoge sam nažalost postao problem, a u opoziciji su mnogi pokušavali da me izoluju umjesto da pokušaju u borbi za opštu stvar da iskoriste ugled i popularnost koju imam u narodu, a koja je došla kao posledica 16 godine iskrene borbe bez predaha i bez kompromisa.“ Zaključio je Vukanović.

Najavio je tribinu u Trebinju na kojoj neće biti Stanivuković, Nešić i Šarović već on i Jelena Trivić.

Autor:faktormagzin, foto:faktormagzin