Kako će ovaj četvrtak izgledati za svakog pripadnika zodijaka?

OVAN – Niste sigurni koliko možete da verujete saradniku koji se stalno nudi da vam pomogne ili pokušava da vas savetuje. Smatrate da možda postoji izvesna forma manipulativnosti i verovatno ste u pravu. Emotivni partner će vas iznervirati. A i vi njega.

BIK – Osobama sa kojima ste u kontaktu se dopada vaš način razmišljanja i ideje koje imate. Moguće je da vam bude predložena saradnja. Emotivni partner vas podseća na obećanje ili dogovor, ali vi izbegavate da mu izađete u susret.

BLIZANCI – Biće užurbano, ali veselo na poslu, pa će vam biti lakše da odradite dosadne obaveze. Mozak vam radi sto na sat, pa iskoristite ovaj trenutak da rešite neki problem. U kontaktu sa suprotnim polom pokazujete vedrinu i pričljivost.

RAK – Danas ćete morati da odradite obavezu koju već izvesno vreme odlažete. Došli ste do nekog krajnjeg roka i vreme je da se pokrenete. Dolazite u kontakt sa izuzetno zanimljivim ljudima koji u vama neplanirano bude interesovanje.

LAV – Iako to nije bila vaša namera, drugima danas u komunikaciji delujete prepotentno i arogantno. U suštini – to isto biste i vi mogli da kažete za njih. Slabe mogućnosti za dogovor. Voljena osoba će vam verovatno dosta toga zamerati danas.

DEVICA – Ako niste stigli da odradite neku obavezu, budite sigurni da će vam se još isto toliko posla natovariti, pa ćete se odjednom naći u velikoj gužvi. Od jutros kašnjenja, problemi. Sa voljenom osobom dobra komunikacija I razumevanje.

VAGA – Kod vas je sve užurbano, u brzini od sto na sat. Međutim, i vi ste puni energije u toj meri da vam prija da funkcionišete u ovakvom tempu. Danas nešto lošiji odnosi sa nadređenima. U emotivnom delu osećate bliskost i potrebu za partnerom.

ŠKORPIJA – Dan vam može biti naporan, a najviše će vam smetati što ćete teško postizati dogovor i usaglašavanje, čak i sa najbližim kolegama. S druge strane – nešto u ponašanju voljene osobe vam smeta i pripremate se da razgovarate sa njom.

STRELAC – Vama je ovo dan za komunikaciju i možete se u velikoj meri angažovati oko nečega što vas već duže vreme zaokuplja. Iskoristite trenutak da pokrenete bitna pitanja. Poznanstvo preko prijatelja koje će vam u potpunosti okupirati misli.

JARAC – Moguće je da će neko često prelaziti granicu i trebaće vam strpljivost i trud da ne budete izbačeni iz takta. Ni sa nadređenim osobama nećete imati skladnu komunikaciju. Jedna osoba vam privlači pažnju i pokušavate da ostvarite kontakt sa njom.

VODOLIJA – Smetaju vam sitne provokacije od strane jednog saradnika, ali nećete dozvoliti da vam pokvari raspoloženje. Osoba koju ste od skora upoznali daje vam velike naznake da bi želela da vas upozna bolje. Osećate se vrlo podsticajno.

RIBE – Potrebno vam je da imate dobru komunikaciju sa osobama sa kojima neposredno sarađujete, ali izgleda da će to biti problematično. Spremite se da budete strpljivi. U susretu sa nekim ko vam je jako zanimljiv bićete duhoviti i raspoloženi.

Izvor: prva.rs