Šta su nam zvijezde pripremile za poslednji radni dan ove nedjelje?

OVAN – Nagomilane obaveze će vam odvlačiti pažnju I dekoncentrisati vas. Pokušajte da ne dozvolite da vas drugi ometaju u onome što ste isplanirali. Dan odličan za druženje, za izlazak, za nove kontakte preko prijatelja ili društvenih mreža.

BIK – Ono što ste pokrenuli ili predložili ima podršku od strane kolega ili najbližih saradnika. Danas možete promeniti mišljenje o nekim ljudima. Poziv ili poruka koji su došli od osobe koja vam je ranije bila vrlo bitna, su vas naterali na razmišljanje.

BLIZANCI – Svesni ste da morate žuriti, i da ste ograničeni rokovima, ali sve u poslednjem trenutku uspevate da uklopite. Imate predispozicije za bitan razgovor. Jako vam je stalo do jedne osobe, ali niste sigurni da ste na nju ostavili pravi utisak.

RAK – Vrlo zanimljive informacije će doći do vas i razrešiti nedoumicu koju ste imali prema poslovnom saradniku ili kolegi. Nemojte se iznenaditi ukoliko neko od koga to uopšte niste očekivali, počne da pokazuje interesovanje za vas.

LAV – Otići ćete na posao, usput računajući koliko vam je vremena potrebno za svaku od obaveza koja vas čeka. Ne očekujte pomoć od drugih, jer je nećete dobiti. Moguće je da će vas neko preko posla danas pozvati na sastanak ili piće.

DEVICA – U dosta ste promenljivom raspoloženju i povremeno ćete imati problema da se skoncentrišete na zadatke koji su zahtevniji. Moguće je da ćete dosta toga prolongirati ili ostaviti za naredni dan. Emotivno – blaga nesigurnost.

VAGA – Razgovor sa nekim vam je digao raspoloženje sto posto i sigurno je da ćete ostatak dana biti više nego dobro raspoloženi. Jedva čekate da ostavite poslovne obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je jako interesantan.

ŠKORPIJA – Neka prilika se otvara pred vama i umećete da je iskoristite, pogotovo što je bila ponuđena kolegi, koji nije mogao da je odradi na vreme. Prija vam što drugi imaju poverenja u vas. Emotivno dizanje tek u popodnevnim satima.

STRELAC – Svesni ste da je nešto što vam se nudi prilično dobro, ali nedovoljno da biste bili u zadovoljni. Planirani dogovor sa partnerom moguće je da ćete morati da odložite zbog obaveza, ali i zbog premorenosti i manjka energije.

JARAC – Neko od vas zahteva da promenite ponašanje. Smatrate da druga strana greši i niste spremni na kompromis. U postupcima i rečima voljene osobe tražićete skrivena značenja, jer se osećate nesigurno i sumnjate u partnerovu vernost.

VODOLIJA – Danas vam neko može prebaciti da niste odradili obavezu kako treba, ali vi niste spremni da slušate tuđe kritike. Svesni ste da je u datim okolnostima to bio vaš maksimum. Smatrate da se partner ne ponaša korektno. Emotivna distanciranost.

RIBE – Koliko god ne želeli da obraćate pažnju na mišljenja i drugih, ipak ispada da su oni oko vas u pravu i da biste trebali neke stvari da promenite. Pokušavate da doprete do osobe koja vas jako interesuje, ali trenutno nemate većeg uspeha u tome.

Izvor: prva.rs