Ko će danas odmoriti, ko će se posvetiti sebi, a koga će okupirati obaveze?

OVAN – U prvom delu dana ćete teško izlaziti na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati mnogo bolje i podsticajnije, spremni da budete u pokretu i okruženi dragim osobama.

BIK – Rezimiraćete sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promenite i poboljšate. Povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, naročito ako vam ona bude prebacivala flertovanje.

BLIZANCI – Malo ste premoreni, a teško je da ćete imati mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu. Nećete u početku biti dobro raspoloženi, ali kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK – Prepodne vam je statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite nešto za sebe, odmorite se dobro, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom ili simpatijom.

LAV – Moći ćete da se posvetite sebi i ukućanima. Prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije taman dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite dogovor koji vam je zanimljiv.

DEVICA – U toku prepodnevnih sati očekuje vas veća gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate ceo dan, ali će vas popodne ipak razuveriti. Tada je itekako moguće da se posvetite svom odmoru.

VAGA – Ako kažemo da ste danas rešili da se opustite i posvetite samo sebi, to verovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za opuštanje – kupovina i izlazak sa dragim prijateljima.

ŠKORPIJA – Dan za sve, a naročito za posvećenost sebi. Tokom prethodne nedelje ste svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada vam je itekako potrebno da se opustite. Verovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se, baviti sitnim poslićima.

STRELAC – I vi ćete u toku prepodneva biti okupirani obavezama i smatrati da nećete uspeti da pronađete vremena da izađete sa društvom ili sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti puni energije.

JARAC – Danas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti vreme.

VODOLIJA – Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni spremni ste prvenstveno za izlazak ili za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping I kafenisanje padnu kao opcija.

RIBE – Vaši su planovi više nego dobri, ali u prepodnevnim satima ćete morati da se ubrzate ukoliko imate nameru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti sa uma da će popodne doneti nepredviđene situacije, pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Izvor: prva.rs