Kakva je ovog četvrtka vaša astro priča? Da li ćete biti uspešni kao Device, Strelčevi ili Blizanci ili vam je “pisano” nešto drugo?

OVAN

Iskoristite prvi deo dana, jer će vam popodnevni sati i veče doneti nervozu. Ne budite prezahtevni u odnosu sa kolegama ili nadređenima. U emotivnom segmentu možete osećati sumnju i ljubomoru. Postavićete se prilično posesivno.

BIK

Promene planova, jer nećete moći da se posvetite svemu što ste namerili. Iako vas postupci saradnika zabrinjavaju, nemate pravih razloga za strah. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom o zajedničkim planovima.

BLIZANCI

Osećate da postoji zastoj u jednom dogovoru i pokušavaćete da otkrijete problem. Neke stvari ćete imati definisane već do kraja ovog dana. Imate nameru da rešite problematičnu situaciju sa voljenom osobom, ali stvari ne idu u pravcu koji želite.

RAK

Znate da nešto morate promeniti u pristupu prema saradnicima, ali ipak pokušavate da radite stvari na svoj način. Ovo neće biti uspešno. Smatrate da vas voljena osoba pritiska i opterećuje. Sada niste spremni da se nosite sa tim.

LAV

Postavićete se dominantno prema nekom iz poslovnog okruženja. Druga strana toleriše vaše ponašanje, ali imajte granice. Vaša voljena osoba je podvukla crtu po nekim pitanjima i nema nameru da se vraća u prošlost i da ih preispituje opet.

DEVICA

Svesni ste da se situacije na poslu odvijaju u vašu korist. Prija vam ovo i iskreno se nadate da će i potrajati. Mogućnost jačih finansijskih priliva tokom dana. Komunikacija sa suprotnim polom teče lako, ostavljate dobar utisak.

VAGA

Znate šta želite od jednog poslovnog odnosa i pokušavaćete da uradite ono za šta znate da će proizvesti najbolji utisak. Neki bi ovo nazvali manipulacijom, ali vi radite ono što je neophodno da bi svi bili zadovoljni. Emotivno – tenzija.

ŠKORPIJA

Neko vas pritiska, ali vi ćete umeti da odgovorite istom merom. Samo bez rasprava, umete vi to mnogo bolje. Svesni ste da imate veliki uticaj na jednu osobu koja vam se potajno dopada i danas ćete uživati u opuštenom kontaktu sa njom.

STRELAC

Ozbiljna prepreka se postavlja pred vas. Ovo može biti zahtevni saradnik ili uslov koji vam je nametnut. Brzo ćete ovo prevazići. Trudite se da promenite svoje ponašanje prema voljenoj osobi, jer ste svesni da u nekim stvarima grešite.

JARAC

Pred Jarčevima je dan kada mogu promeniti neke ne samo poslovne, već i emotivne situacije. Danas preuzmite inicijativu jer imate moć da preokrenete neke ustaljene situacije. Ne čekajte da vas okolnosti pokrenu, uradite to vi sami.

VODOLIJA

Nezadovoljni ste jer smatrate da ste mogli da postignete mnogo više. Ne opterećujte se, ovo je samo prolazno neraspoloženje. Napravite dobar plan obaveza, da ne biste kasnili u dogovoru sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBE

Rešili ste da se posvetite jednom dogovoru, a možete računati i na pomoć prijatelja ili kolege….ili posrednika koji će na drugu stranu izvršiti veliki uticaj. Dobijate savete kako da postupite u jednoj situaciji sa emotivnim partnerom.

Izvor: prva.rs