Jedna osoba, čiji su inicjali T.V., teže je povrijeđena u sudaru motocikla kavasaki i automobila citroen koji se dogodio juče u Kozarskoj Dubici, saopštila je Policijska uprava Prijedor.

Kako su naveli, uviđajem je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao J.К. iz Кozarske Dubice upravljajući vozilom marke citroen i motociklista D. C. iz Gradiške koji je upravljao motociklom marke kavasaki. Povrijeđena T.V. iz Gradiške je bila putnik na motoru.

„U ovoj saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede zadobio je vozač D. C., dok je putnik na motociklu T. V. iz Gradiške zadobila teške tjelesne povrede zbog kojih je prevezena u Javnu zdravstenu ustanovu Bolnica Gradiška“, saopšteno je iz PU Prijedor.

Saobraćajna nezgoda je policiji prijavljena oko 15,40 časova, a dogodila se na raskrsnici ulica Кralja Petra Prvog Oslobodioca i Novosadska.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače motornih vozila da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu.

Izvor: ATV