Portal blizak Ivanu Begiću, iako se ne vodi na njemu, „presložio“ šta voze lideri opozicije. Faktormagazin ranije se u štampanom izdanju bavio voznim parkom porodice Draška Stanivukovića a sad pogledajte šta voze ostali lideri opozicije, prema izvorima portala banjaluka 24.

Opozicionar Branislav Borenović

Lider Partije demokratskog progresa, jedini ministar bez portfelja ikada (u Vladi Milorada Dodika) može se pohvalaiti sa čak dva vozila koja, istini za volju, svakodnevno nepropisno parkira ispred strane sprječavajući normalno odvijanje pješačkog i drumskog saobraćaja.

Tako je bilo i danas.

Siroti Borenović u voznom parku posjeduje Škodu Superb čija se cijena kreće od 60-80 hiljada maraka, kao i Jeep čija je vrijednost oko 60.000 KM.

Socijalista Goran Selak

Komunistički (socijalistički) slogan ,,Od svakog prema sposobnostima, svakome prema potrebama” Selak je bukvalno shvatio jer su mu potrebe velike.

Tako je u vozni park Selak ubacio Audi A6 Quattro, od preko 150.000 KM.

Trećeputaš Nenad Nešić

Trećeputaš Nenad Nešić, kako za sebe tvrdi pun energije, mora imati i auto sa puno konja. Može i konjskih snaga, svejedno.

Vozio je kao i Selak Audi A6 quatro, a onda odlučio preći na BMW 7, kojeg na našem popularnom ,,piku” nema ni za nabaviti, a njegova cijena je preko 200 hiljada maraka.

Ponovio se Nešić i javno pohvalio novim Range Rover defender koji cijenom ne odskače od BMW-a.

Energični Mirko Šarović

Policijski službenici na području Doboja su prije više od godinu dana na magistralnom putu zaustavili automobil sa rotacionim svjetlima, u kojem je bio predsednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

Škoda Superb je u vlasništvu SDS, registrovana u Istočnoj Ilidži, a vozilom je upravljao policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, što energičnom lideru SDS-a niti po jednom zakonu ove zemlje nije bilo dozvoljeno.

Ko zna, kad vidi kako živi opozicija, možda i Dodik odluči sići sa vlasti – ni brige, još manje pameti, a para ko blata!

Autor:banjaluka 24/faktormagzin, foto;banjaluka 24