Pogledajte šta vam zvezde poručuju prvog radnog dana ove nedelje.

OVAN

Okupiranost razmišljanjima kako uspešno privesti kraju neki dogovor ili rešiti papirologiju. Bez brige, obavićete mnogo lakše nego što to mislite. Iako nećete imati mnogo vremena za voljenu osobu, dobra atmosfera prilikom susreta.

BIK

Mnogo očekujete od jednog susreta, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko druga strana bude morala da prolongira ili otkaže sastanak. U emotivnim relacijama bićete zahtevni prema partneru i biće prilično teško da sa vama napravi dogovor.

BLIZANCI

Imate osećaj kao da danas svi nešto očekuju od vas. Do guše ste zatrpani obavezama, ali se trudite da optimistično gledate na situaciju. Vaše voljeno biće neće imati preteranog razumevanja za vaš umor i nedostatak vremena.

RAK

Danas morate biti praktični i posvetiti se svakoj sitnici. Istina je da ćete se truditi da vam ništa ne promakne, ali budite svesni da je mogućnost za greške velika. Ćutke prelazite preko nekih partnerovih reči ili postupaka, iako vam nije pravo.

LAV

Dosta pritisaka i brzih dešavanja u poslu, jer je potrebno na vreme završiti obaveze. Ipak, na kraju radnog dana bićete zadovoljni postignutim. Intenzivno ćete komunicirati sa osobom koja vam se dopada, porukice lete na sve strane.

DEVICA

Promenljivost u raspoloženjima i ponašanjima. Moguće je da ste previše opterećeni uspehom nekih svojih projekata. Imate važan dogovor, potrudite se da date sve od sebe. Jake mogućnosti za emotivni kontakt, možda čak i tajne prirode.

VAGA

Tokom dana ste jako usmereni na sva partnerstva, bilo da su ona poslovna ili emotivna. Doduše, ne očekujte lakoću ni u jednom ni u drugom segmentu, jer kao da se neke stvari dešavaju baš na taj način da vas uspore ili zakomplikuju situaciju.

ŠKORPIJA

Još uvek ste u fazi kada ne možete da pređete preko nekih postupaka saradnka, pa ćete i dalje pokazivati odbojnost, oštar jezik i kritičnost. Bolje se usmerite na obaveze. Emotivno – prilično ste umorni I nemate dovoljno snage za partnera.

STRELAC

Danas ima šansi da na blic uzmete neki novac, moguće kroz kratak dodatni posao. Samo nemojte da previše razmišljate, da ova prilika ne bi propala. Danas ste u poslu korektni, ali drugi baš i ne slede vaš primer. Emotivno – dobro raspoloženje.

JARAC

Moguće je da do vas dolaze informacije koje vam se neće dopasti. Verovatno su u pitanju novine na poslu, pa ćete opet morati da se prilagođavate drugima. Vaša voljena osoba danas ima velike planove i tražiće od vas da se uklopite.

VODOLIJA

Smeta vam što vas neko opominje zbog kašnjenja, pa ćete se truditi da se od ranog jutra bacite na posao. Pazite samo da ne pogrešite u brzini. Dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali ne iznosite preterano teške priče na dnevni red.

RIBE

Smetaće vam što nikako ne uspevate da se uklopite sa drugima. Kao da imate potpuno drugačiji tempo rada i postoji velika neusaglašenost. Danas je moguć susret sa osobom koja će vas zaista očarati u toj meri, da ćete teško uspevati da to prikrijete.

Izvor: prva.rs