Veliko finale Nektar Garden Festa održano je sinoć u Ljetnoj bašti u Prijedoru, a pred publikom priliku da nastupe imali su sastavi „Ministranti“, „Zoster“, Marko Louis, i grupa „Let 3“.

iječki „Ministranti“ su prvi put nastupili u Prijedoru i tom prilikom promovisali album koji će uskoro biti pred slušaocima.

– Krenuli smo s radom prije dvije godine i ovo nam je jedan od prvih većih nastupa. Napravili smo album koji će izaći na jesen, a do sada smo promovisali dva singla sa tog albuma koji su prošli zapaženo – rekao je pjevač Robert Šuša.

Potom je došao red na „Zoster“ iz Mostara.

Tokom festivalskog bloka ovog čuvenog sastava mogle su se čuti pjesme poput „Kuda idu svi ti ljudi“, „Sve čega nema“, „Sve u svoje vrijeme“, kao i pjesma „Policija“, koju je publika horski pjevala s bendom.

Ipak, najveće ovacije publike izazvala je starija numera „Ko je Jamio“.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Taktovi pjesme „Kad je noć“ i prigušeno svjetlo na pozornici bili su znak da je u Prijedor stigao i Marko Louis sa svojim bendom.

Marko je poznat kao muzičar koji ima sjajnu komunikaciju s publikom, a tokom nastupa je nekoliko puta silazio ispred bine i zajedno pjevao sa svojim obožavaocima.

Ono što publika svakako nije mogla da očekuje i što je posebno obilježilo nastup ovog muzičara, to je dolazak Maria Knezovića iz “Zostera” na binu, koji je zajedno sa Louisom pjevao „Đelem, Đelem“ i svoju numeru „Ko je Jamio“ uz pratnju „beatboxa“.

Veliko finale velikog festivala pripalo je grupi „Let 3“, koja je spektakularnim nastupom prodrmala i najstidljivije pojedince u publici.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Šareni kostimi članova benda, satirični tekstovi legendarnih pjesama i poezija grupe „Let 3“ ponikli su brojne posjetioce da horski pjevaju s bendom numere poput „Ero sa onoga svijeta“, „Drama“, „Omađijaj me“, „999“, „Dijete u vremenu” i mnoge druge.

Nakon grupe „Let 3“ publika se mogla zabavljati do ranih jutarnjih časova uz elektronski zvuk izvođača Rub A Dub i Ilije Đokovića, koji su ujedno i zatvorili festival u Prijedoru.

Izvor: Srpskainfo