Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor obišao je danas pogon MB Modul d.o.o. Prijedor .

Riječ je u građevinskom preduzeću koje je osnovano 1997.godine sa sjedištem u Brezičanima.
Preduzeće zapošljava 40 radnika i do sada je izvelo na stotine individualnih stambenih objekata, škola, ambulanti, stambeno-poslovnih zgrada, tržnih centara, sportsko-rekreativnih objekata.

Gradonačelnik je sa vlasnikom firme Bojanom Mamlićem razgovarao o više aktuelnih tema kao što su mogućnost poboljšanja saradnje i problemima sa kojima se privrednici suočavaju . Najveći je u ovom trenutku, kako je rečeno na sastanku, nedostatak radne snage te je u tom smislu bilo riječi o potrebi kreiranja upisne politike koja bi pomogla da se taj problem riješi školovanjem kadrova proizvodne odnosno građevinske struke.
Ovo preduzeće pokazuje i društvenu odgovornost u lokalnoj zajednici gdje posluje te je uključeno i u akciju koju je pokrenula Gradska uprava Prijedor pod nazivom ” Dječija igrališta za srećno djetinjstvo”.
” MB Modul” d.o.o. Prijedor je jedno od prijedorskih preduzeća koji je dobitnik ovogodišnje nagrade grada-Pohvala koja je dodijeljena za značajne poslovne rezultate koje je ovo privredno društvo , kao i još nekolicina, ostvarilo u protekloj izazovnoj godini pogođenoj pandemijom virusa Kovid -19.

Izvor:prijedorgrad

 

.