Kakav će vam biti petak s obzirom na poziciju planeta, pogledajte u nastavku.

OVAN – Još jedan uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Ljubavni nesporazumi.

BIK – Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje za radom, brzo će vam pažnju odvući dešavanja oko vas. Dosta ometanja iz poslovnog okruženja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Partneru je lako da vas isprovocira.

BLIZANCI – Neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne u nešto lošijem raspoloženju. Kako počeo – tako će se i nastaviti. Jedino je dobro što ćete uspeti da vrlo brzo pozajmite pare ako su vam potrebne. Emotivno – mogućnost rasprava.

RAK – Odličan momenat da realizujete jedan dogovor, ali računajte da ćete morati da preskočite velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete vreme zajedno.

LAV – Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Očekujte aktivan I uspešan dan. Ovaj trend će se nastaviti i u emotivnim relacijama, pa ako imate emotivnog partnera – vreme je da popričate. Dobro, to ne moraju biti teške priče.

DEVICA – Imali ste jedan ili dva dana da se malo odmorite od posla, a sada je vreme da se „bacite u vatru“ ponovo. Užurbanost i jurnjava vam sledi, ali vam slede i dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Susret koji jedva iščekujete.

VAGA – Dan je odličan za komunikaciju i dogovore, i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete – bacite se u akciju, jer uspeh je blizu. Ovo važi i za emocije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

ŠKORPIJA – Vi lično ste danas u odličnom raspoloženju, i sa lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer saradnici koče neke situacije. Velika potreba za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.

STRELAC – Danas ste spremni da balansirate i prilagođavate se, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete teško izlaziti na kraj. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer shvatate da ne funkcionišu.

JARAC – Danas imate podršku od osoba koje su vam bitne za obavljanje posla koji trenutno radite. U emotivnim relacijama imate osećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek od skora u odnosu.

VODOLIJA – Pred Vodolijama je lep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo rešili, dobili ste informacije koje ste očekivali i možete na miru zaključiti radnu sedmicu. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan.

RIBE – Obradovaće vas kontakt i javljanje od strane osobe sa kojom ste ranije imali jako dobru saradnju. Danas vas takođe može obradovati i novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

Izvor: prva.rs