Šta su vam to zvezde pripremile i kako će vam izgledati prvi dan vikenda, pročitajte u nastavku.

OVAN – Vrlo je moguće da informacije koje dolaze nisu tačne, pa nemojte dizati paniku ili padati u dubiozu ako čujete nešto što vam se ne dopada. Dan je napet i u emotivnom smislu, jer se sa voljenom osobom nećete razumeti na pravi način.

BIK – Očekivali ste predah od napornih dešavanja tokom sedmice, ali ćete odmor morati da ostavite za neko drugo vreme. Ovaj dan će vam iscrpeti i ono malo energije što je ostalo. Zato uveče namestite svoj najlepši osmeh i pravac u malo provoda.

BLIZANCI – Nemojte da dozvolite da vas vaš ego i sujeta danas ometaju, bilo u poslovnim bilo u emotivnim relacijama. Moguće je da niste u pravu po nekim pitanjima, i bolje bi bilo da saslušate, umesto da se inatite i budete spremni na raspravu.

RAK – Niste raspoloženi za priču, za posao. Zatvorili ste se i drugima je teško da dopru do vas. Preispitujete poteze i postupke iz prethodnog perioda i vrlo ste kritički nastrojeni prema sebi i prema drugima. Potreban vam je odmor od svega.

LAV – Danas ne možete da izbacite iz glave razmišljanja i opterećivanja obavezama. Samo ćete stvarati konfuziju, jer nećete biti „prisutni“ na radnom mestu. Ne budite isključivi i tvrdoglavi u odnosu sa voljenom osobom.

DEVICA – Danas ste prilično oštri u komunikaciji sa drugima i kao da samo čekate da neko napravi grešku pa da mu to „natrljate na nos“. Isto ćete se ponašati i prema voljenoj osobi, koja će prilično smireno posmatrati vaša promenljiva raspoloženja.

VAGA – Danas su vam potrebni drugi kao podrška, ali je vaš pristup njima pogrešan. Spustite malo loptu i ne ponašajte se kao da svi postoje samo zbog vas. Ne kvarite odnos sa voljenom osobom raspravom oko nebitnih sitnica.

ŠKORPIJA – Prionite na posao, jer ste radni, vredni, marljivi i precizni. Vaše jače angažovanje može vam doneti i par finansijskih priliva. A u večernjim satima predlog za vas je izlazak…ali sa prijateljima. Ukoliko ste u vezi, moguća je rasprava sa partnerom.

STRELAC – Danas bi baš bilo lepo kada biste bili fini u komunikaciji. Ne morate baš svaku reč „dočekivati na nož“ i imati odmah kontra argument. Kada ste sa voljenom osobom, vodite ljubav, a ne rat. Ni vi verovatno ne znate zbog čega vodite prepirke.

JARAC – Predahnite i odmorite od svih obaveza. Ionako niste previše voljni da se bakćete komplikovanijim situacijama na poslu. Ako možete, uzmite slobodan dan i provedite ga u prirodi. Prijatelji će vam zameriti ako im ne posvetite dovoljno pažnje.

VODOLIJA – I vama bi danas bilo najbolje da uzmete vreme za sebe. Sva dešavanja iz prethodnog perioda su vas učinila iscrpljenim i nervoznim, i vreme je da odahnete. Preporuka za vas je da posvetite vreme svojoj porodici ili partneru.

RIBE – Imate planove za vas i emotivnog partnera, ali je pitanje da li ćete moći, da ih ostvarite. Neke obaveze će iskočiti potpuno neplanirano i moraćete da im posvetite vreme. Ipak, voljena osoba će imati strpljenja i čekati na zajedničke trenutke.

Izvor: prva.rs