Kraj je nedelje i dan je kao stvoren za uživanje. Ali da li će svi pripadnici zodijaka moći da se opuste?

OVAN – Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prepodnevnim satima, ali ostatak dana donosi opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vreme. Uzmite malo vremena i za svoj odmor.

BIK – Iskoristite ovaj dan da budete van kuće i u pokretu. Postoje mogućnosti lepih susreta, a svakako ćete sebe rasteretiti od nekih briga. Dan je odličan da se više povežete sa osobom koju volite ili sa nekim ko tek postaje drag vašem srcu.

BLIZANCI – Sva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu. Ukoliko vi priređujete okupljanje, potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da ulepšate dan dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana.

RAK – Danas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete vreme voljenoj osobi, ali ne za razgovore, već pre za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori više od reči.

LAV – Ako se probudite u lošem raspoloženju, okupirani razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo oterate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im deo svog vremena i svoje pažnje i učinite da dan protekne u finom raspoloženju.

DEVICA – Želite da se više povežete sa ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumeti šta se dešava u vama. Zato se lepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni.

VAGA – Sebi ćete dati zadatak da završite obaveze koje ste odavno isplanirali, ali za to ste rezervisali samo prepodnevne sate. Međutim, čini mi se da stvari neće ići onako kako vi žeite, i da ćete obavezama morati da posvetite mnogo više vremena.

ŠKORPIJA – Želite da se opustite i uživate u nekim sitnim zadovoljstvima. Najradije ćete makar prvi deo dana provesti sami sa sobom, dok bi veče već moglo da protekne u druženju sa prijateljima…voljenu osobu ne verujem da ćete uspeti da uklopite…

STRELAC – Danas vam je potrebno da rasteretite misli. Ako ste u mogućnosti, idite na neku rekreaciju ili makar u kraću šetnju. Neće vam prijati društvo drugih. Tek u kasnim popodnevnim satima bićete spremni da se posvetite ljudima oko sebe.

JARAC – Nadam se da ste tokom ovog dana negde van grada, ili makar u šetnji. Šta god da radite, samo nemojte ostajati kod kuće, jer bi lako mogli da upadnete u neka razmišljanja koja bi vam samo donela melanholiju. Ne samujte danas…

VODOLIJA – Kraj ove sedmice donosi smirivanje koje vam je toliko bilo potrebno. No, svakako je da ćete u prvom delu dana biti prilično iscrpljeni, i možda najradije provesti vreme sami sa sobom. U večernjim satima je dosta bolje raspoloženje.

RIBE – Dosta zahtevan dan na emotivnom planu. Prvi deo dana može biti opterećujuć za odnos, i možda je bolje da izađete negde van kuće ili budete okruženi prijateljima. Komunikacija između vas dvoje će povremeno biti na granici rasprave.

Izvor: prva.rs