Pravo pitanje je šta radi PDP i Draško Stanivuković, koji i ono malo resursa koje imaju u Banjaluci poklanjaju Selaku i njegovoj partiji, iako im Selakovi odbornici ne znače ništa jer većinu nemaju ni sa njima ni bez njih.

Zapitao se Nebojša Vukanović komentarišući kandidaturu Neđe Đurića ispred SPS-a za predsjednika Republike Srpske.

Napao je Draška Stanivukovića koji „gurajući“ kadrove Gorana Selaka direktno radi protiv kandidature Jelene Trivić. Misli Vukanović.

„Najočigledniji primjer je banjalučko Gradsko groblje, gdje Draško drži Selakovog direktora, izvjesnog Željka Grbića, iako mu je prije nekoliko sedmica priredio pravo javno poniženje zbog zapuštenog izgleda groblja, klupa i nepokošene trave. Nikad nisam bio pristalica javnih poniženja potčinjenih saradnika, jer kad griješe treba ih na to upozoriti u 4 oka ili smijeniti ako su napravili zloupotrebu ili nisu sposobni, a ne javno ponižavati jer na taj način se niko nije uzdigao.“Poručio je Vukanović Stanivukoviću. 

Treba ispitati, kako tvrdi, kriminal Selakovih direktora i kadrova.

„Umjesto da rješava suštinske probleme i na ključna mjesta postavlja stručne i odane ljude, PDP u Banjaluci zadržava Grbića i njemu slične, koji nemaju ni znanja, a niti pripadaju opozicionoj priči. Javna je tajna da je Grbić pretvorio Groblje u bastion „sigurnih „glasova za Selakovu partiju, a on je samo još jedan iz plejade „stručnjaka“ sa privatnim fakultetima završenim u poznim godinama.“ Savjetuje Stanivukovića Vukanović.

Autor:faktormagzin