Blizanci će danas morati da paze, Škorpijama je teško da procene da li su drugi iskreni prema njima, a kako će ovaj utorak izgledati ostalim pripadnicima zodijaka?

OVAN – Danas – jedan problem rešite, drugi se pojavi. Nerazumevanje u komunikaciji sa drugima, teško uklapanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate više razumevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

BIK – Kako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite, pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osećaj da nešto krije od vas.

BLIZANCI – Svesni ste da neko pokušava da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate informacije koje su vama poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je „razbijena“ na više osoba – flertujete i šarmirate.

RAK – Neko negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na druge. Emotivni partner vas može iznervirati ponašanjima ili primedbama.

LAV – Teško vam je da sačuvate svoj unutrašnji mir, jer vam smeta ponašanje onih kojima ste okruženi. Pokušajte da se usredsredite na prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Nepoverenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava.

DEVICA – Drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, sami izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku, možda i stidljivost.

VAGA – Danas će vam biti potrebna koncentracija, jer dosta toga nije na vašoj strani. Pokušajte da se fokusirate da ne biste pravili greške. U emotivnim relacijama može doći do pritisaka, ljubomore, sumnjičenja. Smirujte strasti razgovorom.

ŠKORPIJA – Danas vam je teško da procenite da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt iskrene ili ne. Bićete vrlo oprezni u komunikaciji sa drugima. Lako flertovanje očas posla može prerasti u jake strasti koje bi vas mogle uvući u aferu.

STRELAC – Potrebno je prilagoditi se drugima, mada će vam to teško padati. Neophodna vam je pomoć i podrška od saradnika i kolega, no s druge strane – nerviraju vas njihovi stavovi i ponašanja. U emotivnim relacijama moguće su “bele laži”. I partnerove I vaše.

JARAC – Potrebno je da pristanete na uslove koji vam ne odgovaraju, da biste mogli da pokrenete saradnju koja vam je važna. Ipak, trudićete se da nametnete svoje mišljenje. Pritiskate emotivnog partnera da se ponaša onako kako ste vi to zamislili.

VODOLIJA – Uporni ste da „isterate“ nešto što ste zamislili i verovatno ćete i uspeti u tome, iako će ometanja od strane drugih svakako biti. Danas će dogovori sa voljenom osobom ići dosta teško, iako oboje pokušavate da se prilagodite.

RIBE – Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli. Međutim, dešavanja će vas prilično iscrpeti, jer je moguće da ćete morati da se ubeđujete sa drugima ili da ispravljate njihove greške. Teško je da ćete biti u nekom posebnom emotivnom raspoloženju.

Izvor: prva