Бањалука - Уједињена Српска - конвенција

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri na opštim izborima biće predsjednik stranke Nenad Stevandić, a za Predstavnički dom parlamenta BiH u Izbornoj jedinici jedan Milan Petković.

Saopšteno je ovo večeras na stranačkoj konvenciji u Banjaluci.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković rekao je novinarima da očekuje da će ova stranka na predstojećim izborima ostvariti mnogo bolji rezultat nego na izborima 2018. godine na koji su ponosni.

– Očekujemo veći broj glasova za Narodnu skupštinu Republike Srpske i za Parlamentarnu skupštinu BiH jer prvi put izlazimo samostalno sa svojom listom – istakao je Petković nakon konvencije na kojoj su predstavljeni kandidati za opšte izbore iz Izborne jedinice tri.

On je rekao da se na listi Ujedinjene Srpske nalaze prepoznatljiva lica, odnosno ljudi koji iza sebe imaju privatne i političke karijere.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je da je ponosan na rad stranke i okupljanje članstva, te da su spremni za predstojeće izbore.

On je istakao da je ova stranka do sada uspješno realizovala sve predizborne aktivnosti – od registracije do predavanja lista.

– Na našim listama nisu isključivo članovi stranke. Imamo prodekana sa Mašinskog fakulteta, ljude koji su bili najbolji studenti, najbolje ljude iz ruralnih sredina, kao i najbolje ljekare i inženjere – naglasio je Stevandić.

Autor: SRNA/Srpskainfo