Član Glavnog odbora SNSD-a Dušan Petrović rekao je da što se tiče Željke Cvijanović, njene porodice i njihove imovine, tu nema nepoznanica, te da je dovoljno zaviriti u imovinski karton u kojem sve piše.

– Željka Cvijanović nije zaboravna poput Mirka Šarovića, pa da “slučajno” ispusti najmanje šest nekretnina u Srbiji. Stoga nije ni čudo što se Šarović ne bori za Republiku Srpsku, što bježi sa sjednica Narodne smupštine Republike Srpske i puzi po Sarajevu, jer je sebi očigledno preko leđa građana odavno napravio odstupnicu za bijeg – izjavio je Petrović za Srnu.

Komentarišući izjavu predsjednika SDS-a Pale Slađane Јašarević da ih, kako kaže, zanima koliko je nekretnina i novca ostalo u zemljama koje su Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović uvele sankcije, te da li su im zbog rata u Ukrajini ugroženi poslovi i imovina u Rusiji i Kini, Petrović je rekao da se besmislice Јašarevićeve ne mogu protumačiti drugačije nego kao dodvoravanje stranačkom šefu kako bi na predstojećim izborima završila na vrhu kompenzacione liste.

– A da Cvijanović i Dodik posjeduju i centimetar kvadratni imovine u Britaniji vjerujem da bi takva informacija odmah bila isporučena SDS-u i PDP-u od nadležnih britanskih službi sa kojima su na vezi – naglasio je Petrović.

Autor: SRNA/RTRS