Činjenica je da mnogi muškarci foliraju samo da bi dobili ono što žele.

Postoji mnogo nerazjašnjenih stvari i situacija, kada su muško-ženski odnosi u pitanju. Mnoga od tih nerešenih pitanja su stvar čiste psihologije, jer je potrebno poznavati način razmišljanja, kako žena, tako i muškaraca da bismo došli do određenih odgovora.

Činjenica je da se muškarci i žene razlikuju. Razlikuju se želje, razlikuju se ciljevi, razlikuju se načini na koji radimo određene stvari.

Isto tako, razlikuju se i reakcije. Recimo, žene su sklonije tome da se, nakon seksa, vežu za osobu sa kojom su provele strastvenu noć, dok su muškarci ti koji se, nakon toga, nažalost, često više nikada ne jave.

Postavlja se pitanje zašto? Šta je to što se dogodi u njihovim glavama, pa preseku sve veze sa ženskom osobom do koje su se juče “lomili”? Postoji više razloga zbog kojih oni tako reaguju, ali ova dva su najčešća, prenosi 24sedam.rs.

Dobio je ono što je hteo Ma koliko bolno bilo, činjenica je da je jedan od najčešćih razlog zbog kojeg muškarci gube interesovanje, nakon seksa, zapravo taj što su dobili ono što su hteli. On je za cilj imao da vas privoli da spavate sa njim, a nakon što se to i dogodi, više nema interes da vas vidi. U tom trenutku, vi postajete samo broj na njegovoj listi, ali to ne bi trebalo da vas pogađa, jer to nije nešto što ste mogli da predvidite.

Osetio je da nema dovoljno hemije

Hemija nije mit. Ona postoji i povezuje nas sa osobom koja nam se dopada. Hemija predstavlja osećaj snažne privlačnosti prema drugoj osobi. U pitanju je prepoznatljiv i maltene opipljiv trenutak u kojem telo, bez svesnog uticaja, počne da reaguje i “razgovara” sa drugim telom, a svaki dodir postane vatromet. Ukoliko se on, nakon što ste noć proveli zajedno, promeni, postoji velika mogućnost da je on osetio da između vas nema dovoljno hemije.

Izvor: prva.rs