Vrijedna donacija u vidu igračaka stigla je u Dječiji vrtić “Radost”, sve zahvaljujući Zoranu Mijiću. Kako kaže ovaj humanitarac iz Kozarske Dubice, nema ništa ljepše nego djeci pokloniti ono što ih najviše raduje, a to su upravo igračke.

“Donacija je vrijedna oko 850 KM. Prošli put je isto bila donacija vrtiću od 500 KM. Dosad smo obišli Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Novi Grad i Prijedor. Tu sam po dva puta uručio donacije u ime srpskog člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika”, naveo je Mijić.

Napomenuo je da je u navedenim lokalnim zajednicama realizovano oko 100.000 KM donacija, što za sportske kolektive, što za vrtiće i škole. Iz Dječijeg vrtića “Radost” zahvalni su na ovom vrijednom poklonu. “Hvala gospodinu Mijiću što je po drugi put došao kod nas i donirao nam igračke. A igračke su nam potrebne, jer stimulišu rast i razvoj djece”,  rekla je Maja Vojnović, rukovodilac računovodstvene službe ove ustanove.

Iz Dječijeg vrtića “Radost” pozvali su i druge, koji su u mogućnosti da na sličan način pomognu njihov rad, budući da u vrtiću boravi 450 mališana.

Izvor: kozarski