Potpredsjednica PDP-a i narodi poslanik Jelena Trivić izjavila je kako je ubjeđena da će pobijediti Milorada Dodika na predstojećim izborima.

Kaže, bila je na terenu, na raznim događajima, ima optimizam i vjeru da će odnijeti pobjedu. Nakon toga uslijedile su šale na njen račun. Neki su se potrudili da naprave i poređenje s terena i fotografije svjedoče suprotno od njene izjave da je prisutan “puls naroda”.

Ona je izjavila sljedeće:

“Mogla sam da sjedim i gledam u šoljicu kafe ili šta već da bih vidjela kako stojim, ali sam bila sa narodom, bila na terenu, na raznim događajima i imam pravo na optimizam i da vjerujem da ću pobijediti. Bila sam u skoro sve i jednoj opštini Republike Srpske i mogla sam da osjetim puls naroda”, rekla je Jelena.

Na njenu izjavio odgovorio je šaljivim tonom Srđan Mazalica poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i svojim statusom nasmijao mnoge.

“Jelena Trivić neće da gleda u šolju, da baca grah, a posebno neće da pokaže rezultate nekog kredibilnog istraživanja, prema kojem bi pobijedila Dodika. Zato se uzda u „puls naroda”, a vidimo kako izgleda taj puls u tri velika grada Republike Srpske”, napisao je Mazalica.

Nedavno je Jelena Trivić održala skup u Banjaluci, a sudeći po broju prisutnih oktobar za nju neće biti slavan.

Fijasko na pomolu: Opoziciju sluša tek nekoliko desetina ljudi

Izvor: banjaluckeprice