Vaš suprug se ponaša kao da mu uopšte nije stalo do vas i zapravo ceo vaš život deluje nekako dosadno. Čak su i članovi vaše porodice to primetili. Nema sumnje da se pitate kako ste došli do ove situacije i zašto vaš suprug nikad ne radi ništa posebno za vas.

Bračnni partneri često provode dosta vremena zajedno, ali ga ne koriste na pravi način. Najčešće su zauzeti brigom o deci, pa neretko preskoče da jedno drugom ukazuju zasluženu pažnju. Kako bi brak funkcionisao, obe strane moraju jednako biti spremne da ulože napor da svoje vreme provode na kvalitetan način. Ako želite da znate razloge koji vašeg supruga navode da se ponaša na ovaj način, možda pronađete odgovore u nastavku teksta.

ON JE SVE MANJE ZALJUBLJEN U VAS

Ako je u prošlosti vaš suprug uvek pronalazio načine da vas usreći, a sada gotovo da ne možete da se setite kada vam je poslednji put uputio neku lepu reč, sve su šanse da njegova osećanja prema vama više nisu ista. Ukoliko on deluje kao da ga nije ni malo briga kako se vi osećate, pri čemu ste više stranci nego partneri, to je znak da je njegova ljubav prema vama na izdisaju. Možda ste zanemarili svoj izgled ili je njemu za oko zapala druga žena, ali u svakom pogledu jasno da ništa više nije kao pre.

NE „GOVORITE“ ISTIM JEZIKOM LJUBAVI

Kada imate dve osobe u braku koje „govore“ različitim jezikom ljubavi, pri čemu nijedna strana nije toga svesna, velike su šanse da svoju naklonost prema partneru izražavaju na način koji njemu ne odgovara. Ako vas muči pitanje „zašto vaš suprug ne radi nikad ništa posebno za vas?“, odgovor bi vrlo lako mogao da bude taj što verovatno svoju ljubav prema vama izražava drugačije od onog kako biste vi hteli. Vi možda volite nežne reči i poklone, a on fizičku naklonost

GUŠITE GA

Možda krivite krizu srednjih godina za njegovo ponašanje, ali postoje realne šanse da ona nije glavni osumnjičeni. Možda ste vi ta osoba koja je stalno oko njega, koja ga guši stvarima koje mu govori i traži od njega da budu urađene. Ako mu konstantno ponavljate kako bi trebalo da se ponaša i govori, velika je verovatnoća da on nema želju da bude u vašoj blizini. Niko ne želi da kraj sebe ima nekog ko nastoji da ga kontroliše, prenosi zenskimagazin.rs.

ON OSEĆA PREVELIK PRITISAK

Postoji mogućnost da je vaš suprug pod velikim pritiskom zbog posla i porodičnog života uopšte, da jednostavno ne zna na koji način da pokaže naklonost i poštovanje prema vama. Možda je on taj na čijim leđima je vođenje firme, zbog čega je stalno pod stresom i ne pronalazi vremena da se fokusira na vas. S druge strane možda mu obaveze oko kuće, dece ili neslaganje sa vašim roditeljima predstavljaju opterećenje sa kojim ne zna kako da se nosi.

Izvor: prva.rs