U hladovini stogodišnjih stabala Starog grada u Prijedoru smjestila se ove godine i ŠA Fest Antistres zona. Odmor od cjelodnevne žurke uz jogu, izložbe, predavanja, radionice, promocije i filmove razlog su da u toku ovogodišnjeg ŠA Festa zauzmete mjesto u ovoj zoni.

rogram Antistres zone besplatan je i dostupan svima, a počinje već 28. jula muzičkom radionicom „Upravljanje stresom“, koju će od 13 do 14 časova održati Vanja Jevrić Fat V.

U petak, 29. jula, budimo se uz jogu sa Draganom od 10 do 11 časova. Od 12 do 13 sati pričamo sa Dr Fricom o njegovoj knjizi „Život sa Idi(j)otima“, a već od 13.30 do 14.30 očekuje nas interesantna ekološka radionica Ramba Amadeusa i Centra za životnu sredinu iz Banjaluke pod nazivom „Šta ja kao individua mogu da uradim za rješavanje globalnog problema kao što je zagađivanje planete“.

U subotu, 30. jula, dan opet započinjemo jogom od 10 do 11 časova, a od 11 sati družimo se sa Remi Priselac (Elemental) s kojom razgovaramo o knjizi pjesama „Masarykova“. Od 13.30 do 14.30 na istom mjestu sa nama je Igor Drinčić, jedan od autora ŠA podcast projekta, koji će nam održati radionicu „Live Streaming i podcast radionica: pojam, A/V oprema i tehnička realizacija”.

Pored navedenih sadržaja, u toku noći možete da se opustite uz filmove, a u toku dana biće vam dostupna i prodajna izložba vintage električnih gitara.

Na vama je samo da odvojite 72 sata koja ćete provesti na ovogodišnjem ŠA Festu u Starom Gradu u Prijedoru!

Podršku ŠA Festu ove godine dali su: Grad Prijedor, Ministarstvo trgovine i turizma RS, Turistička organizacija Prijedor, ArcelorMittal, Evropska unija u BiH, Austronet, Jelen pivo, Beck’s, Vivia, Rooster, Tropik i Addiko banka – banka partner Festivala.

Za više informacija posjetite www.shafest.com ili ŠA Fest FB stranicu.

Izvor: Srpskainfo