Juri ovo leto, kao da hoće što pre da proleti i ostavi nam samo sećanja na njega. Sećanja, po kojima ćemo sa osmehom prebirati kada jesen u septembru zakuca na naša vrata. Otprilike smo negde na polovini leta, pa hajde da probamo da ga iskoristimo do maksimuma…. A na početku avgusta Sunce i Merkur se nalaze u znaku Lava. Mesec je u znaku Device, u Jarcu je retrogradni Pluton a u znaku Vodolije retrogradni Saturn. Retrogradni Neptun je u znaku Riba a isto tako retrogradni Jupiter u Ovnu. Mars i Uran su u znaku Bika, Venera u znaku Raka.

Sam početak ovog meseca baš i nije obećavajuć – jer Saturn je u kvadratnom aspektu prema Marsu i Uranu i u opoziciji sa Suncem i Merkurom. Takođe, Mars i Uran su u kvadratu sa Suncem i Merkurom. Ove pozicije govore o problemima i teškoćama u finansijskom sektoru, ali i o velikom padu energije i hroničnom umoru. Takođe govore o problemima u saobraćaju, sukobima, potisnutom besu koji izbija na površinu i problemima sa autoritetima svake vrste. Govore o povredama, štetama, ali i presecima i lomovima u poslovnim saradnjama i emotivnim odnosima. Govore o teškoćama u postizanju dogovora, krizama i manjku motiva.

Sekstil Venere iz Raka sa Marsom i Uranom, kao i njen trigon sa Neptunom – negde daje šansu za otpuštanje ove negativne energije – bekstvo u porodično utočište, u prirodu, u uživanje, u ljubavne kontakte (mada će mnogi biti tajne prirode ili pak kroz pomalo nerealni zanos, mnogi će biti povremeni, avantura, kombinacija – ali šta sad, živi smo ljudi), u proslave, zabave. Jednostavno, tražićemo neko svoje mesto na kojem se osećamo sigurno i gde zaboravljamo na sve probleme i brige.

No, idemo redom – 4-og avgusta Merkur ulazi u znak Device, pa će pitanja posla i zdravlja doći na dnevni red.

11-og avgusta Venera prelazi u znak Lava – potreba za ljubavlju, uživanjem, sjajem, sa puno vreline i dramatike. U poslednjoj nedelji avgusta Venera će biti u kvadratnom aspektu prema Uranu i u opoziciji sa Saturnom – pa nas čeka lepa serija problema, pa čak i pucanja svih brzinski započetih odnosa u prethodnom periodu.

12-og avgusta pun Mesec u znaku Vodolije – pucanje filma, preokreti za 180 stepeni, gomilanje nezadovoljstva i pritiska, nagla dešavanja i puno stresa.

20-og avgusta Mars prelazi u znak Blizanaca i ovde će ostati sve do ulaska u proleće 2023-e godine jer ga očekuje redovan retrogradni hod. Očekuju nas komunikacijski problemi, mnogo nervoze u saobraćaju, sa internetom, sredstvima komunikacije, decom, dokumentacijom, komšilukom, braćom i sestrama.

23-eg avgusta Sunce prelazi u znak Device i počinje vladavina ovog znaka.

26-og avgusta Merkur prelazi u znak Vage u kojem ga tokom septembra čeka redovan retrogradni hod. Pitanja partnerstava i dogovora svake vrste doći će na dnevni red. 27-og avgusta mlad Mesec u znaku Device.

Avgust će biti mesec velike dinamike, uspona i padova, ali i nerviranja i stresova koji će nam oduzimati energiju. Budite dobro, srećno!!!!

OVAN

Ljubav

Promenljiv odnos između partnera i vas pratiće vas tokom avgusta. Na smenu ćete oboje biti nervozni, razdražljivi, napeti zbog poslovnih, finansijskih ili porodičnih dešavanja. Ipak, uspevaćete da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo, čak i da u drugom delu avgusta budete aktivniji što se tiče putovanja, izlazaka, uživanja i druženja sa zajedničkim prijateljima. U danima oko punog Meseca izbegavajte konfrontacije jer one mogu dovesti do reči i postupaka koji će se posle teško povući i ublažiti. Slobodni Ovnovi – dobar kontakt vašeg vladara Marsa sa Venerom obećava mesec sa pojačanim ljubavnim dešavanjima. E sad, šta će od tih dešavanja biti trajnije prirode a šta će ostati samo na nivou slatke avanture ili sna letnje noći – to je već pitanje. Moguće je da će pojedini biti razočarani razvojem situacije već pred kraj avgusta. Takođe, u tom periodu neke od vas – prošlost će intenzivno podsetiti na sebe.

Posao

Finansijski segment će vam zadavati glavobolju, ali sa druge strane – njime ćete se intenzivno baviti i rešavati jednu po jednu stavku. Ne mogu da kažem da ćete biti opušteni po novčanim pitanjima, ali ćete uspešno zatvoriti rupe u budžetu koje se pojavljuju zbog povećanih troškova. U prvoj polovini meseca pojačana je odgovornost – verovatno zbog prisustva zahtevnih obaveza ili velikih očekivanja od strane nadređenih. Drugi deo meseca je jednostavniji, lakše ćete se prilagođavati i lakše funkcionisati.

Zdravlje

Više pažnje obratiti na stomačni deo, ishranu, kičmu. Mlađima mogućnost povreda dok stariji Ovnovi mogu imati aktivaciju hroničnih problema, naročito ako se oni vezuju za srce i pritisak.

BIK

Ljubav

Dosta nervoze je prisutno i kod partnera i kod vas. Naravno, postoje parovi kod kojih će ta nervoza postojati zbog nezadovoljstva odnosom i ponašanjem partnera – ali, kod većeg broja vas nervoza dolazi iz poslovnog i porodičnog sektora. Neke situacije koje nisu u vašoj moći da kontrolišete vas jako opterećuju, kao i partnera – i nije čudo što ni jedno ni drugo povremeno nećete moći da budete mirni. No, povremene varnice neće umanjiti povezanost koja ipak postoji u velikoj meri tokom avgusta, kao što neće umanjiti ni strasti koje su sada vrlo jake. Slobodni Bikovi – pokreću vas interesantna dešavanja i više aktivnosti – može doći do kontakta sa osobom/osobama koje su vam izrazito privlačne. Sam ulazak u neku priču ne znači i njenu trajnost ali će vam svakako doneti osmeh na lice i dobro raspoloženje. Prva dekada avgusta je najbolja, a ako umete da budete strpljivi – predložila bih vam da sačekate septembar.

Posao

Sve do kraja druge dekade avgusta zahtevnost i odgovornost, kao i ulaganje velike energije u poslovni segment će biti aktuelne kod vas. Pred nekima od vas su komplikovane odluke u kojima definitivno ne treba brzati. Moguće su promene radnog mesta i firme, ali i otkazi zbog smanjenog obima poslovanja ili loše komunikacije sa nadređenima. Nove poslovne prilike su aktivne tokom celog meseca, a posebno u drugom delu avgusta. Lakše funkcionisanje po pitanjima finansija u poslednjoj dekadi meseca.

Zdravlje

Hronični umor i manjak energije. Sa druge strane – biće prisutno dosta stresa. Mogućnosti za povrede i aktivacija hroničnih tegoba.

BLIZANCI

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti – postoji šansa za neka tajna dešavanja i to najpre preko poslovnog segmenta, ali i kroz društvene mreže. Oni koji su u vezi ili u braku – ovakav tip aktivnosti vam se nikako ne preporučuje, jer već od kraja avgusta ulazite u problematičan period koji bi vam zbog tajni mogao doneti glavobolje. Ukoliko ste slobodni, ne može vam niko zabraniti da idete na onu stranu na koju želite, ali tajni odnosi koji bi eventualno bili započeti u ovom periodu – nemaju posebno velikih šansi za uspeh iako mogu doneti jake strasti i uzbuđenja. Generalno – zauzeti Blizanci će sa partnerom imati jedan šaren period – lepa dešavanja biće pomešana sa povremenom nervozom. Što se tiče slobodnih – biće pokreta, aktivnosti,dešavanja, flerta, može da padne i po koja vruća letnja avantura – ali da bi se nešto od ovog razvilo i produbilo – mislim da ćete morati da sačekate septembar.

Posao

Dosta naporan poslovni period koji će biti aktuelan tokom prve dve dekade avgusta. Nije problem u tome da li ćete završiti obaveze ili pokrenuti ono što želite – poenta je da ćete se u tome previše trošiti, jer će mnogobrojne prepreke biti pred vama. Takođe, zabrinutost zbog finansijskog segmenta i pojačanih troškova vezanih za dom i porodicu vas isto može okupirati i unositi vam nervozu. No, i pored svega – vi ćete funkcionisati dobro, a od ulaska u treću dekadu – imaćete više optimizma i energije.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, mogućnost povreda, osetljiv stomačni deo – naročito želudac i osetljivost kostiju i zglobova – sve ovo će naglašeno biti prisutno u prvoj polovini avgusta.

RAK

Ljubav

Zauzeti Rakovi – ne mogu da kažem da će vam avgust biti težak i loš, ali sigurno je i da neće ispuniti vaša očekivanja. Partner i vi ste tu, zajedno ali…..on je okrenut ka poslu i finansijama i prilično statičan, a vi porodici, prijateljima i sa jačom potrebom za aktivnostima, kretanjem, dešavanjima. Uspevaćete vi povremeno da se uklopite i da više vremena posvetite jedno drugom, ali će to biti samo lepi momenti posle kojih mora svako ka svojim prioritetima. Postoje veze koje će nešto teže proći kroz ovaj period i gde može biti više problema i to naročito u danima oko punog Meseca, kao i na samom kraju avgusta. Postoji mogućnost da neki od vas u poslednjoj dekadi meseca uđu u tajni flert. Slobodni Rakovi – vi imate velike šanse da promenite svoj emotivni status iz „solo“ u „zaljubljen“ ali sam ulazak u vezu – bar onu koja je definisana – neće biti jednostavan. Pred vama su unutrašnje borbe i možda tajne ljubavi.

Posao

Iako ćete u ovaj mesec ući prilično zabrinuti po pitanjima finansija i troškova koji se gomilaju – ipak postoji šansa da do kraja avgusta zatvorite mnoge stavke i jednim delom rešite novčana pitanja. Do potpune stabilnosti – moraćete još prilično da se trudite. Generalno gledano – ovo je dobar period da pokrenete neke situacije koje su bile u zastoju, a moguće je da će vam se otvoriti i novi poslovni planovi i dogovori. Kontakti sa inostranstvom i strancima mogu postati od velikog značaja u drugom delu meseca.

Zdravlje

Početkom meseca mogući manji respiratorni problemi i osetljiv stomačni deo. Više vodite računa o ishrani i pokušajte da budete fizički aktivniji.

LAV

Ljubav

Pred zauzetim Lavovima nije jednostavan ljubavni period sa partnerom. Naravno da će se ovo najviše odraziti na one odnose koji su već dugo vremena nestabilni i gde postoje veći problemi koji podrivaju same temelje veze. U takvim emotivnim relacijama moguće je da dođe do eskalacije, prekida i odvajanja. U emotivnim odnosima koji su suštinski stabilni biće promenljivih situacija i potrebno će biti više uklapanja i prilagođavanja i sa partnerove i vaše strane. Kod vas – jednostavniji period ide od kraja avgusta pa na dalje. U svakom slučaju, koristite svaki momenat sa voljenom osobom za neka lepa i opuštenija dešavanja, zaboravite na nervozu. Slobodni Lavovi – stavićete fokus na sebe i truditi se da uživate u dešavanjima. Novi emotivni počeci jesu mogući i to najpre tokom druge dekade meseca, ali primarno tokom avgusta jeste ljubavna prošlost i njeno rešavanje. Potencijal i za tajne emotivne priče.

Posao

Veliku energiju ulažete u poslovni segment, ali i u odnose sa saradnicima – a rezultati će biti promenljivi. Neosporno je da želite da pokrenete promenu i stabilizujete se, ali to neće ići onim tempom niti onako lako kako ste vi to isplanirali. Nestrpljivost i izbrzanost neće doneti rezultate, moraćete da se prilagodite drugima i usporite. Prva polovina meseca ni po pitanju finansija neće biti sjajna, ali će zato drugi deo avgusta doneti značajnije prilive. Moguće su saradnje sa inostranstvom koje bi bile isplative po vas.

Zdravlje

Potrebno vam je da se resetujete – kroz opuštanje, boravak u prirodi, putovanja, odmor. Uglavnom ćete biti dobro, sem manjih tegoba sa stomakom. Stariji neka proveravaju pritisak i češće se kontrolišu.

DEVICA

Ljubav

Neki tip nezadovoljstva, lošije komunikacije pa i sumnji može biti prisutan u partnerskim odnosima. Takođe, oboje ćete biti okupirani pitanjima posla i finansija, pa i to može dodatno unositi nemir i nervozu. Bilo partnerove, bilo vaše tajne negativnoće uticati na odnos. Koliko god je to moguće – trudite se da pronađete vreme za zajedničke trenutke, ali ne one statične – potrebno vam je kretanje, kraća putovanja, pojačana društvenost, izlasci sa prijateljima. Prosto rečeno – potrebno vam je više aktivnosti i radosti da biste kao par funkcionisali bez trzavica. Slobodne Device – mesec koji bi mogao proći bez nekih većih dešavanja po pitanjima ljubavi. Imaćete dosta druženja, možda se neka komunikacija ili flertić i pokrene – ali je pitanje da li će biti dovoljno prostora da se bilo koja od tih priča razvije….bar tokom avgusta. Eventualno bi novo poznanstvo tokom avgusta moglo doneti ljubav u septembru.

Posao

Istovremeno prilično zahtevan ali i plodonosan mesec. Po nekim pitanjima ćete često sami sebe kočiti – ta kočenja mogu biti zbog umora, preforsiranosti poslom, ali i iz nesigurnosti u svoje sposobnosti i procene. Saturn u tranzitu kroz polje poslovne svakodnevice vam je doneo teške zadatke i poslove u kojima morate da pokažete veliku odgovornost i posvetite svoj svoje vreme i trud, ali će zato i rezultati biti više nego dobri. Nemojte odustajati od svojih ciljeva i ne predomišljajte se puno.

Zdravlje

Pojačan umor, problemi sa spavanjem, povišen nivo stresa. Možete imati stomačnih problema, pokušajte da ih rešite ishranom i kretanjem.

VAGA

Ljubav

Koliko će biti sklada u vašim emotivnim relacijama zavisiće od osnovne prirode vašeg STrodnosa i suštinske stabilnosti. Mars, vladar polja partnerstava u prilično je neudobnim aspektima tokom prve dve dekade meseca, što pokazuje da će partner biti pod pritikom i nervozan, okrenut svojim prioritetima, najpre poslovnim i finansijskim, da će postojati manjak zajedničkog vremena, kao i manjak pažnje prema vama. Neki će parovi ovaj period lako prevazići, dok će drugi imati par manjih ili većih neusaglašenosti. Pokušajte da se prilagodite, da ne kontrolišete jedno drugo i svaki zajednički trenutak iskoristite kroz lepu energiju i strast. Slobodne Vage imaju pred sobom period kada se situacija može u trenutku preokrenuti i neko im naglavačke bupnuti u život. Da li će strasti koje vas nose potrajati, pokazaće vreme. Poslednja dekada meseca može aktivirati ljubavnu prošlost i stare poznanike.

Posao

Sve što se vezuje za finansije i za mogućnost povećanja zarade prioritetno vam je u prvoj polovini meseca. Nekih se novčanih opterećenja hoćete rešiti, ali budite oprezni sa troškovima i pokušajte da ih kontrolišete. Generalno gledano – ovo ni malo nije loš poslovni period za vas – i pored mnogobrojnih zastoja koji će postojati – uspećete da poboljšate i proširite neke saradnje a sigurno je da će se pred vama otvoriti i nove poslovne ponude. Mogući su jači kontakti sa inostranstvom i strancima.

Zdravlje

Preosetljivi ste i možete kroz probleme sa stomakom reagovati na stresna stanja. Dame neka provere ginekološki status i situaciju sa žlezdama, pogotovo grudima.

ŠKORPIJA

Ljubav

Sve do kraja druge dekade avgusta postoji naglašena tenzija i pritisak u vašim emotivnim relacijama. Potrebno je da i partner i vi dobro razmislite i o svojim rečima i o svojim odlukama – ne radite ništa na brzinu, u besu ili u afektu. Jer, postoje velike šanse da neki škorpionski emotivni odnosi prestanu da postoje tokom avgusta i biće ih izuzetno teško obnoviti. No, biće i onih parova koji zajedničkim snagama rade na stabilnosti svog odnosa – što će rezultovati ozbiljnim odlukama i planovima koji uključuju zajednički život, brak ili pak planiranje kupovine nekretnine i preseljenja. Slobodne Škorpije – ako u bilo šta novo ulazite, ulazite pod velikim strastima i trajnost odnosa jeste upitna, jer kod mnogih od vas ovo mogu biti samo letnje avanture. Kod pojedinih je prošlost itekako aktuelna i dalje i skoro ceo mesec je pod njenim uticajem – stoji mogućnost susreta i komunikacije, a gde ćete dalje – pokazaće vreme.

Posao

Iako je poslovni segment vrlo aktivan tokom avgusta, kod vas je prisutna velika količina umora i zasićenosti obavezama, pa je lako moguće da jedan deo ovog perioda provedete na odmoru, posvećeni porodičnom segmentu i sebi. Ništa po pitanju posla neće funkcionisati lagano, ali i pored toga vi ćete uspeti da pokrenete važne poslovne dogovore i ostvarite rezultate kojima se nadate. Neke saradnje mogu prestati tokom avgusta, a potrebno je da sa autoritetima imate više takta i strpljenja.

Zdravlje

Dosta umora, osetljiv želudac, kičma a kod starijih pripadnika znaka – treba više obratiti pažnju na krvne sudove i srce.

STRELAC

Ljubav

Potrudite se da vam stres koji donosite kroz poslovni segment i finansijska pitanja ne ugrozi ili omete mir u vašim emotivnim relacijama. Pokušajte da budete strpljiviji sa partnerom, pogotovo na samom početku meseca, u danima oko punog Meseca u znaku Vodolije i pred kraj avgusta. Imate više nego dosta dobre energije koja vas kao par nosi u ovom periodu i nju treba iskoristiti kroz aktivnost, putovanja, izlete ili pak druženje sa zajedničkim prijateljima. Komunikacija vam neće uvek biti savršena i na njoj ćete morati ozbiljnije da poradite. Slobodni Strelčevi – definitivno ćete privlačiti ljubavne šanse i stare i nove. Period možda nije fenomenalan da uđete u nešto što je trajnog karaktera, jer sve što se dešava lako može ostati na nivou vrućih, ali kratkotrajnih letnjih avantura….ali to ne znači da ne treba pokušati. Možda se baš vama dogodi ona prava ljubav koja će oplemeniti vaš život.

Posao

Sve ono što se dešava u radnom okruženju donosi vam napetost i hronični umor, pa bi za Strelčeve bilo najbolje da u prvoj polovini meseca uzmu odmor i odu negde što dalje, da bi mogli da se resetuju i povrate energiju. Ukoliko to niste u mogućnosti – očekujte da obavljate i svoje ali i tuđe obaveze. Inostranstvo, stranci ali i državne i javne ustanove mesta su na kojima biste mogli profitirati tokom avgusta . Kada su finansije u pitanju – pokušajte da kontrolišete troškove, koji su se baš razuzdali.

Zdravlje

Problemi sa ishranom, stomakom ali i osetljivost na sunce i mogući problemi sa kožom. Takođe, budite obazriviji jer su moguće povrede.

JARAC

Ljubav

Možda ovaj mesec neće biti savršen, ali u njemu će itekako biti prostora za lepa dešavanja sa voljenom osobom. Otvorene su vam i opcije da odete negde zajedno i iskulirate od svih problema i finansijskih dilema – pa je iskoristite, ako ne kroz duže putovanje, a ono makar kroz kraće a češće izlete i bekstvo van grada i svakodnevice. Izbegavajte posesivnost, ljubomorne ispade i pokušaje kontrolisanja partnera – to može doneti više štete nego koristi, a svakako će doneti negativnu energiju i stres. Jača nervoza može biti prisutna u danima oko punog Meseca – tada izbegavajte da se „kačite“, posebno po pitanjima finansija. Slobodni Jarčevi – vi ćete velikim delom i dalje biti „zarobljenici prošlosti“. Ukoliko nisu u pitanju bivši partneri, onda će to biti slične osobe ili slične priče kroz koje ste već prošli. Dakle, novih ljubavnih šansi ima, ali one neće imati brz razvoj. Ako ništa drugo – strast će biti prisutna.

Posao

Finansije i borba za novčanu stabilnost će predstavljati mesto vašeg fokusa i ulaganja energije tokom celog avgusta. Ovde vas i dalje čekaju pojačani troškovi i paralelno gubici i dobici. Ne verujem da ćete po izlasku iz avgusta moći da kažete da ste baš zadovoljni postignutim. Generalno – postojaće određena forma napetosti i pritiska kroz posao. I pored toga – vi već tokom prve polovine avgusta možete dobiti informacije ili ponudu koji vam i te kako idu na ruku. Poslednja dekada donosi lakšu i opušteniju energiju.

Zdravlje

Oni koji imaju hroničnu zdravstvenu problematiku bi trebali češće da se kontrolišu, pogotovo ako je u pitanju želudac, srce, kičma i zglobovi, pritisak.

VODOLIJA

Ljubav

Ne možemo reći da je jednostavan period pred onima koji su u emotivnim relacijama. Čak i da odnos između partnera i vas funkcioniše savršeno, imaćete velike distrakcije sa strane – kroz poslovni i porodični segment – a to će vas remetiti kao par, jer ta količina nervoze koja bude dolazila ponekad neće moći da se iskulira i usmeri konstruktivno. Posebno je napeta prva polovina meseca, sa naglaskom na dane oko punog Meseca u vašem znaku. Pokušajte tada da obostrana tvrdoglavost, nervoza i ego tripovi ne ugroze ono što imate. Da li neke emotivne veze mogu prestati da postoje tokom avgusta? Mogu. Zato ne donosite odluke brzinski. Drugi deo meseca je jednostavniji po vas dvoje. Slobodne Vodolije – paralelno će biti aktivna ljubavna prošlost i nove osobe. Pa šta vas „zakači“ – No, ni jedno ni drugo ne pokazuje ulaske u stabilne ljubavne priče, već na nešto čemu će trebati vreme da se razvije.

Posao

Ono što je dobro jeste da ćete finansijama uglavnom biti zadovoljni. Ili ćete makar uspevati da ono što imate rasporedite na najbolji način, bez puno stresa. Ono što nije dobro jeste da vam ovaj mesec ne nudi mir kada je posao u pitanju, pa ga nemojte ni očekivati. Ukoliko uspete da odvojite jedan deo avgusta i pobegnete negde, to će biti odlično. Kod Vodolija će definitivno biti zahtevnih obaveza i problema u dogovorima. Ali isto tako – pokrenućete novu, vro uspešnu saradnju koja može biti sa inostranstvom.

Zdravlje

Povrede, virusne ili bakterijske infekcije (u prvoj dekadi avgusta), kod starijih mogući problemi sa zglobovima, tetivama, kičmom i stomakom.

RIBE

Ljubav

U avgust ulazite pod nešto napetijom energijom sa partnerom. Lošija komunikacija sa voljenom osobom i vaša nervoza može biti i iz razloga što ste opterećeni gomilom pitanja i briga koje mogu da se vezuju za poslovni ili porodični segment. Vi lično ste u raskoraku sa vremenom, rastrgnuti obavezama i male su šanse da ćete moći da posvetite voljenoj osobi dovoljno vremena i pažnje, što može povremeno proizvoditi sumnjičavost sa njene strane. Mirnija i jednostavnija energija vas čeka u drugom delu meseca. Slobodne Ribe – „otvarate“ mesec pod jakim ljubavnim aspektima u koje je umešano mnogo strasti i možda čak neki element tajnosti. Ukoliko ste počeli neki flert ili komunikaciju tokom jula, to je sada u razvoju i uzdizanju. Ako vam niko nije privukao pažnju do sada – prva dekada avgusta to može promeniti. Ribe imaju jaku šansu da se zaljube i otpočnu priču koja može potrajati.

Posao

Početkom meseca povedite više računa o papirološkim pitanjima, a sve do kraja druge dekade avgusta – češće ćete imati problem sa organizacijom jer je obaveza puno a vi ste blago nefokusirani. Nadređeni i saradnici od vas očekuju mnogo u ovom periodu i vi ćete uglavnom uspevati da ispunite njihova očekivanja. Nova saradnja ili obnova stare može popraviti vaše finansije u drugom delu meseca. Sada je dobar period da se posvetite i onim planovima koje do sada niste uspevali da realizujete.

Zdravlje

Nemojte se forsirati i ići preko svojih snaga. Potrebno vam je više odmora, opuštanja, štedite sebe. Starije Ribe mogu imati aktivaciju hroničnih zdravstvenih problema.

Izvor: prva.rs