Kako će se zvezdane konstelacije ovog ponedeljka odraziti na vaš znak, saznajte!

OVAN

Situacija u porodičnom okruženju I sa partnerom utiče na vas I donosi vam nemir. Kolege dodatno unose nervozu. Velika strast i žudnja suštinski je posledica potrebe za ljubavlju, pa ćete voljenu osobu iznenaditi pojačanom inicijativom.

BIK

Jake aktivnosti na poslu, opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma bitan dogovor. Opustite se u kontaktu sa drugima, pokažite lepšu stranu svoje ličnosti. Unapred se radujete, jer pripremate iznenađenje voljenoj osobi.

BLIZANCI

Mnogo toga vam odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili. Sada možete ostvariti jaču komunikaciju sa simpatijom, ali je potrebna vaša inicijativa.

RAK

Vaše je raspoloženje promenljivo, a morate privesti kraju zahtevne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite. U odnosu sa emotivnim partnerom pokazujete nežnost, ali ne dobijate odgovor kojem se nadate.

LAV

Pred drugima pokazujete veliku snagu, ali suštinski – imate preispitivanja, strahove i dvojbe. Nemojte oklevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor. Osećaj da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vas.

DEVICA

Zaglavili ste se u obavezama koje morate obaviti, i nije ni čudo što danas možete dobiti kritiku od strane kolega ili saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate. U novim poznanstvima nastupate pomalo nesigurno, teško se otvarate.

VAGA

Potrebno je da pokažete jaču inicijativu. Ne postoji razlog da odugovlačite niti da se ustežete u nekim situacijama. Voljena osoba očekuje da ispunite obećanje koje ste dali. Niko nije kriv što ste obećali više nego što možete da ispunite.

ŠKORPIJA

Nastupate dosta oprezno prema poslovnom saradniku, prikrivajući ono što zaista mislite. Moguće je da ste danas malo proračunati, ali to je trenutno neophodno da biste postigli ono što želite. Planirate iznenađenje za voljenu osobu.

STRELAC

Potrebna vam je usluga od strane saradnika, ali imajte mere – ne tražite više od onoga što je druga strana u mogućnosti da uradi. Budite iskreni i otvoreni u nastupu prema onima sa kojima radite, ali i prema voljenoj osobi. Ne skrivajte emocije.

JARAC

Žarko želite da ostvarite jedan dogovor, ali niste sigurni da li je vaš nastup ostavio povoljan utisak. Nema razloga da sumnjate u sebe – rešenje nekih situacija je na dohvat ruke. Ne uspevate da se „pronađete“ u komunikaciji sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Moguće je da ćete ono što ste planirali uspeti da ostvarite u poslednjem trenutku, i to tek pošto prevaziđete neke okolnosti koje će se postaviti ispred vas. Odlično raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom ili nekim ko vas jako privlači.

RIBE

Krajnje je vreme da završite jednu obavezu, a moguće je da će vas lični prioriteti odvlačiti od posla. Potrebno je da napravite dobar plan, da biste mogli da završite i jedno i drugo. Romantično raspoloženje i potreba za ljubavlju.

Izvor: prva.rs