Ovaj četvrtak će biti veoma stresan za većinu horoskopskih znakova…

OVAN

Budite spremni na nagomilavanje obaveza i problema na poslu. Dosta ste loše raspoloženi i nećete dozvoliti da vam saradnici skaču po živcima. Budite spremni da spustite loptu i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Dosta napeti momenti su pred vama, ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Teško uspevate da ostvarite komunikaciju sa ljudima oko sebe. Smatrate da je druga strana tvrdoglava, ali ni vi niste ništa bolji.

BLIZANCI

Neke stvari i obaveze koje u prethodnom periodu niste završili, dolaze na dnevni red. Pripremite se na kritike, ali i na borbu sa situacijama koje vam neće biti ni malo lagane. Morate biti stabilni i čvrsti i uraditi šta god možete da ovo rešite.

RAK

Sve je krenulo baš kako treba u poslovnom segmentu, a onda je nastala zbrka. Sve što može da se pokvari, pokvariće se, a komunikacija sa ljudima sa kojima radite je dosta loša. Na sve ovo – i odnos sa voljenom osobom varira.

LAV

Izvrsno je što ćete imati dovoljno snage za sve ono što danas bude na dnevnom redu. Nije izvrsno to što ćete se nervirati. Bacite se na posao da odradite ono što morate. Dobar kontakt sa voljenom osobom, daje vam motiv da izgurate dan.

DEVICA

Ako ste mislili da ste u prethodnim danima bili blokirani po nekim pitanjima, danas ćete verovatno shvatiti šta znači nemogućnost da uradite ono što ste planirali. Nemojte biti tvrdoglavi, prilagodite se. Loša komunikacija sa partnerom.

VAGA

Danas su mogući finansijski gubici, pa povedite više računa – naročito ako radite sa novcem. Komunikacija u poslovnom segmentu je napeta. Pobegnite od problema u naručje voljene osobe, emotivno ste u potpunosti dobro.

ŠKORPIJA

Prihvatite da je ovo napet dan u poslu. Ne možete ga ulepšati time što ćete biti nervozni, ali možete nešto uraditi time što ćete se posvetiti poslovima koji su vam prioritet. Oprez sa voljenom osobom, jer možete napraviti svađu i problem.

STRELAC

Dosta toga vas u poslu nervira, iritira i ide vam na živce, ali ako pogledate realno – vaši se planovi odvijaju solidno. Zato nervozu potisnite u stranu i potrudite se da se bacite na obaveze. Dobar kontakt sa voljenom osobom.

JARAC

Koliko god ste se u prethodnom periodu uzdržavali, sada više nećete. Spremni ste da ospete paljbu iz svih oružja na neke osobe i sigurno je da će one biti zbunjene vašim rekacijama ili pak povlačenjem. Emotivno – pa, korektno.

VODOLIJA

Neki vam je poslić došao neočekivano, ali niste sigurni da li ćete moći i to da uvrstite u svoj pretrpan raspored. Možda i možete, ako se zaista potrudite. Strasti i varnice u odnosu sa voljenom osobom. Prijate jedno drugom.

RIBE

Možda vi imate drugačije planove, ali nadređena osoba vam je dala zadatak i moraćete da ga ispunite. Savet je da gunđanje zadržite za sebe i da se ne inatite sa onima od kojih poslovno zavisite. Svađa sa partnerom oko neplaniranih izdataka.

Izvor: prva.rs