Predigra je sastavni deo dobrog seksualnog odnosa, koji služi da se dodatno razbuktaju strasti, razmene romantični dodiri i da se ‘pripremi teren’ za sledeći korak. Kod nekih parova je ona sastavni deo, dok je drugi preskaču.

Ipak, trebalo bi da je uključite u svoj seksualni život, a najbolji pristup ćete odabrati uz pomoć astrologije, koja će vam otkriti koji pristup je najbolji za vas i vašeg partnera, u uavisnosti od vaših horoskopskih znakova.

Ovan

Ovnu nije ništa toliko seksi kao kada neko preuzme inicijativu. To može biti seksi poruka, obnažena fotografija, spontani poziv na dejt. Nemojte biti stidljivi, krenite u akciju i osvojićete Ovna.

Bik

Biku je predigra ono kako činite da se on oseća. Za ovaj znak se često misli da je materijalista, ali nije baš tako. Zato je potrebno da se potrudite i otkrijete šta je to što čini da mu bude prijatno. To može biti odlazak u pozorište, u restoran, seksi igrice… Najveće zadovoljstvo je u tom vašem trudu.

Blizanci

Blizancima veoma brzo postaje dosadno, pa je prava predigra za njih da ih mentalno stimulišete. To može biti takmičenje u znanju, igranje igrica… Kada osvojite njihov um, osvojićete i njihovo telo.

Rak

Kako se obraćate Raku će ostaviti najveći utisak na njega. Pokažite empatiju, kao i to da ga zaista razumete. Pokazivanje ljubavi i nežnosti može i te kako biti predirgra. Za Raka je idealan dejt da zajedno gledate film i posle (ili u toku filma) sledi sesija maženja.

Lav

Ako i jedan znak voli role-play to je Lav. Ovo je znak koji ceni performans. Ako hoćete da ga uzbudite, predložite mu seksi igricu gde ćete oboje igrati određene uloge. Da ne zaboravimo, pohvalite ga na kraju seksualnog čina koliko vam je bilo dobro.

Devica

Kako je Devica najčistiji znak u zodijaku, sasvim je normalno da se to prenosi i na njen seksualni život. Devici je gotovo orgazmično kada sa partnerom promeni posteljinu i uđe sa njim zajedno pod tuš, te sapunjaju jedno drugo. Njima je neodoljivo da tako čisti imaju seksualne odnose.

Vaga

Ako želite da stvari postanu “vrele” sa Vagom, onda učinite nešto za nju. Vaga je toliko posvećena drugim ljudima, pa pokušava da im udovolji kada partner uradi nešto za nju – kao što je sređivanje stana (tad će pasti s nogu). Pokažite Vagi da vam je centar sveta i ona će vam dati svoj svet.

Škorpija

Škorpija će vas ceniti ako joj dopustite da pokaže svoju unutrašnju bezobraznu stranu. Biće oduševljena ako joj vežete povez preko očiju, pa po njenom telu pređete jagodama ili kockicama leda. To joj pokazuje da je razumete i da može da vam veruje, a Škorpiji nije ništa toliko seksi kao poverenje.

Strelac

Kada ste poslednji put probali nešto novo? Sa Strelcem će to biti tako svaki put kada imate seks. Nove poze, fetiši, seks na otvorenom… Da biste uzbudili Strelca dovoljno je samo da ga pitate koje su njegove fantazije. On će istog trentuka početi da ih sprovodi u delo.

Jarac

Jarac će se uzbuditi ako mu pokažete da ima kontrolu. Ako Jarac išta voli, to je da sve bude pod njegovom kontrolom i u savršenom redu. Takođe, igrajte takve igrice gde će on biti glavni: on direktor – vi sekretarica… i tome slično.

Vodolija

Vodolija je inovator zodijaka, u toj meri da ćete se i sami pitati odakle joj ideje za tako uzbudljiv seksualni život. Moguće je da će i zahtevati da popunite tabelu sa čime ste ok u seksu, šta biste možda probali i šta nikako ne biste. Ono što je njoj seksi jeste da pristupate eksperimentisanju i rušenju tabua bez predrasuda.

Ribe

Ribama će se dopasti crtanje po telu, seksi masaže, erotični razgovori telefonom. Ribe su čudne po tome što vole – ili mnogo dodira kao predigru, ili bez dodira uopšte. Može ih uzbuditi sam pogled partnera, ali i maženje i strastveni poljupci.

Izvor: WannabeMagazine.com