Prije nego što je udario u banderu, išao je brzo i samo je izgubio kontrolu nad vozilom. Kada je plamen buknuo, i vozači i prolaznici pokušali su da mu pomognu, ali mu nije bilo spasa, živ je izgorio,  rekli su sinoć očevici stravične nesreće koja se dogodila u Beogradu.

Nešto oko 23 časa, prolaznici u Bulevaru oslobođenja svjedočili su jezivom prizoru: automobil je prvo izgubio kontrolu, pa se zakucao u banderu, nakon čega je počela da ga guta vatra.

– Izgubio je kontrolu i dugo se vrteo po ulici. Sigurno 100 metara, mogao je još neko da strada – ispričali su oni koji su se zatekli na licu mjesta.

Kako kažu, vatra je krenula od zadnjeg dijela automobila, a pretpostavlja se da je prilikom udara eksplodirala plinska boca. Plamen je počeo da guta vozilo, a vozači koji su u tom trenutku prolazili pored, prvi su pokušali da pomognu nesrećnom čovjeku.

FOTO: : OLIVER BUNIĆ / RINGIER
FOTO: : OLIVER BUNIĆ / RINGIER

– Ljudi sa stanice su pokušali da mu pomognu, ali nisu uspjeli. Vozači su se zaustavljali i vadili aparate za gašenje, ali nije bilo pomoći. Vidjeli su vozača kako pokušava da izađe iz auta, ali je eksplozija bila toliko jaka da je auto izgorio u nekoliko sekundi – ispričali su očevici.

Prizor na mjestu nesreće bio je stravičan: od automobila ostala je samo olupina, a tijelo vozača bilo je zaglavljeno unutra, sve dok vatrogasci poslije ponoći nisu uspjeli da ga izvuku, piše Blic.

 

Od jačine udarca, bandera je bila izvaljena, a saobraćaj blokiran sve dok je trajao uviđaj.

Izvor: Srpskainfo