Predsjednik GrO SNSD-a Banjaluka, prof. dr Vlado Đajić i generalni direktor UKC-a Srpske, proteklih nekoliko dana svoje vrijeme je posvetio svom narodu.

Vlado Đajić, zajedno sa ostalim članovima GrO SNSD-a Banjaluka, posjetio je Mlinsku Rijeku, u svrhu druženja sa mještanima i pružanja podrške penzionerima. Stavio se na raspolaganje za savjete i potrebe. Ovo je kod mještana izazvalo oduševljenje, a pozitivne energije i sjajne atmosfere je bilo na pretek.

Otvorene su i rejonske kancelarije u mjesnim zajednicama Bulevar i Priječani. Kako je i obećano, svaka mjesna zajednica se laganim tempom pokriva rejonskim kancelarijama, u koje građani mogu da dođu na druženje, da iznesu svoje probleme, potrebe ili sugestije, u bilo koje doba dana.

 

Zajedno sa mještanima Mrkonjić Grada, prof. dr Vlado Đajić prisustvovao je i narodnom veselju. U društvu se našao i Predsjedavajući Savjeta ministara BiH, Zoran Tegeltija, kao i veliki broj odbornika i mještana. Kakva je atmosfera bila, pogledajte na slikama.
Vlado Đajić uputio je i podršku FK ,,Vrbas”, uz čiju pomoć će ovaj fudbalski klub biti u mogućnosti da utakmice održava i noću.

,,Uvijek ću biti tu kada je u pitanju sport i mladost banjaluke i Republike Srpske”, rekao je Đajić.

Izvor: banjaluckeprice