U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Cazinu, djevojka je automobilom udarila radnika, pokušavajući izbjeći vozilo koje joj je dolazio iz suprotnog smjera.

Kako je rekao direktor pumpe “Bens-es” d.o.o. Cazin, Edin Bajramović, mnogi portali prenijeli su vijest gdje su naveli da se radniku navodno bore za život.

– To je netačno. Radnik jeste nastradao, ali nije u toj mjeri. On je vraćen iz bolnice nakon sat vremena. Ima povrede, ali to šta su pojedini mediji objavili, ne znam odakle im te informacije – tvrdi Bajramović.

Prema njegovim riječima, opovrgava tvrdnje o teškim tjelesnim povredama.

– Radnik je otišao u hitnu pomoć, u Kantonalnu bolnicu Bihać. Pregledan je kod ortopeda. Nema lomova. Ima povrede na vratu i koljenu. Odmah su ga pustili kući – kazao je Bajramović.

Dodao je da je za vrijeme ove nesreće bio u blizini, jer ima kuću pored pumpe te je bio svjedok nemilog dogđaja.

– Vozačica se prepala da će napraviti udes sa drugim automobilom i kako je smotala naglo volan i dala gas, vratila se nazad na pumpu – rekao je on.

Policija je bila na mjestu događaja, prilikom čega je napravljen zapisnik. Kaže da se čekalo dok se radnik vrati iz bolnice. Tvrdi da radnik ima lakše tjelesne povrede i da je trenutno na bolovanju, piše Avaz.

Izvor: Srpskainfo