Poslanik SNSD-a u PD PS BiH Sanja Vulić reagovala je na današnju izjavu Jelene Trivić o izgradnji ski-centra na Manjači kod Banjaluke.

– Nakon što su potrošili godine u nastojanju da strance nagovore da Srpskoj ne odobravaju sredstva i ne dopuste dolazak velikih firmi sa Zapada, jer bi to po njima “bio plus za Dodika”, sada su prešli u fazu da otvoreno jadikuju zbog projekata koji se rade iz drugih izvora. Prosto se čovjek upita šta oni uopšte žele? Pričaju da nema investicija sa Zapada i likuju zbog toga i govore da je vlast kriva, a onda kukaju kada počnu investicije iz vlastitih izvora. To najbolje govori o njihovoj politici, programu i idejama. Sve u jednoj rečenici: Napadaj Dodika i da bude što gore – ističe Vulićeva.

Sanja Vulić dodaje da je posebno interesantno kako Trivićeva u svakoj izjavi najavljuje svoju spektakularnu pobjedu.

– Ko joj je u timu i ko je savjetuje, ja ne znam. Ali izjave ovog tipa, to vještačko dizanje morala i sebi i onoj grupici oko nje, zaista izgleda smiješno i jadno. Kakav će biti rezultat odlučiće narod,  a već naveče 2. oktobra i sami ćete vidjeti kako će izgledati Trivićeva i šta će da ostane od tolike prepotencije – dodaje Vulićeva.

Sanja Vulić zaključuje da je realizacija investicija u turizmu zalog za privredni razvoj i ostanak ljudi i na ruralnim područjima, i da su upravo svjetski trendovi ulaganje u kapitalne turističke projekte koji potom vežu veliki broj malih subjekata ruralnog i drugog turizma.

– SNSD i Milorad Dodik nastavljaju da rade, ulažu i promišljaju o osiguravanju trajnog opstanka i stabilnosti Srpske. Trivićeva neka nastavi sa spletkama, napadima i pričom po principu “usta moja hvalite me” – kaže na kraju Vulićeva.

Izvor: ATV