Večeras je u skupštinskoj sali Gradske uprave Zvornik održan sastanak i obuka aktivista Gradskog odbora US Zvornik kojoj je prisustvovao i predsjednik Nenad Stevandić, koji je izrazio zadovoljsto rastom i radom Ujedinjene Srpske u Zvorniku. Obuku je održao šef Centra za edukaciju Srpske napredne stranke Milan Stevanović Piksel, koji je još jednom potvrdio saradnju Ujedinjene Srpske i Srpske Napredne Stranke.

“U obilasku čitave Republike Srpske, za kraj smo ostavili najjače odbore, a Birač je baza napretka i uticaja Republike Srpske, u njoj imamo najveći rast, kako broja članova tako i u broju funkcionera, što je dokaz da kadrovski i politički Ujedinjena Srpska može značajno da doprinese razvoju ove regije, jer tamo gdje Ujedinjena Srpska ima kadrove koji su na poziciji da urade nešto, pokazao se napredak, kao u Stanarima, jer gdje mi dođemo, stvaramo fabrike a ne virtuelne investicije”,izjavio je tom prilikom Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

“Ujedinjena Srpska je pokazala svoju snagu u regiji Birač. Zahvalio bih se gospodinu Stevanoviću s kojim smo danas imali edukativni sastanak, i nastavili saradnju sa Srpskom Naprednom Strankom”, izjavio je Kostadin Vasić, potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef poslaničkog kluba Ujedinjene Srpske u NSRS.

prijedor24h