Ako neko misli da će odbijanjem projekata Republike Srpske stvoriti percepciju o krivici i nesposobnosti Milorada Dodika, te tako pomoći “poželjnim političkim partnerima” u izbornoj trci, grdno se vara i potcjenjuje inteligenciju građana Srpske, poručio je član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara.

Šekara ističe da su oba bošnjačka člana Predsjedništva BiH pročitana, baš kao, kako navodi, i njihovi ovdašnji politički jarani i zajednički strani mentori.

“Oni im iza kulisa aplaudiraju i ne mareći za štetu koja se nanosi srpskom narodu kome ovi beskičmenjaci obećavaju da će ‘živjeti bolje’ i Republici Srpskoj koju tobože ‘moraju da brane’. Da imaju stav, o nacionalnoj osviješćenosti, prepoznavanju globalnih i regionalnih procesa i odgovornosti u njihovom slučaju ne mogu ni da govorim, ne bi bježali iz NSRS kada se glasa o najvažnijim temama za narod koji je i njih birao, niti bi urušavali srpski veto i time ohrabrivali neskrivene neprijatelje i one koji bi da budu grobari Republike Srpske”, zaključuje Šekara.

Izvor: ATV