Na Malom gradskom trgu večeras su počele Ljetne plesne večeri koje organizuje Plesni studio „Top dance“.

Večeras su nastupali članovi Plesnog studija „Fuego“  iz Pala.  Predsjednik „Fuega“, Milan Milinković kaže da je kao koreograf Ritma Evrope i ranije bio u Prijedoru, te da se svakom dolasku u ovaj grad raduje.

-Baš sam bio srećan kada sam dobio poziv od prijateljice Dade Topić i grada Prijedora da uljepšamo ovo veče u Prijedoru. Predstavili smo se sa osam koreografija. Svoj talenat pokazalo je  12 djevojčica iz našeg Plesnog studija – rekao je Milinković.

Dada Topić iz Plesnog studija „Top dance“ Prijedor kaže da će sutra veče od 19 časova na Malom gradskom trgu osim članova ovog Studija nastupati gosti iz Plesnog studija  „Blok“  iz Banjaluke, dok će domaćini nastupati i u nedjelju veče na istom mjestu u isto vrijeme.

-Sutra i prekosutra naši sugrađani imaju priliku da uče od naših gostiju jer je ovo tipa radionice, interaktivno je i vrlo interesantno. Pozivam sve sugrađane da nam se pridruže, to je trening na otvorenom za odrasle. Izabrali smo plesni fitnes jer je atraktivan za mlađe i starije -rekla je Topić.

Izvor: kozarski