Socijalistička partija Srpske u Prijedoru i Potkozarju ima odličan tim, okuplja vrijedne ljude i nikog ne treba da čude rezultati koji će uslijediti, poručio je predsjednik SPS Goran Selak, obraćajući se članovima na druženju koje je organizovano u Prijedoru, gdje se okupilo više od 1000 pristalica SPS.

Gradski odbor SPS Prijedor organizovao je druženje članova i novih članova sa kandidatima za predstojeće izbore.

– Imamo snagu da mijenjamo stvari na bolje, da okupljamo ljude i da se izborimo za sva naša programska rješenja. Ovdje u Prijedoru i u izbornoj jedinici 1 imamo ogromnu podršku i ovom prilikom želim da zahvalim svim našim članovima, simpatizerima i građanima na podršci ispravnim politikama i ispravnoj priči. Očekujemo dva direktna mandata u ovoj izbornoj jedinici i uvjereni smo da će podrška SPS-u nastaviti da jača – istakao je Selak.

Predsjednik SPS Prijedor i nosilac liste SPS – Socijalistička partija Srpske – Goran Selak na predstojećim opštim izborima Duško Miletić istakao je da će SPS nastaviti da kreira politike u interesu građana, te da SPS jedini ima konktetne programske ciljeve oko kojih mogu da se okupe svi koji žele bolje Republici Srpskoj.

– Naša politika je da cijenimo djela i rezultate mnogo više od riječi. Naš program je “Srpska iznad svega” i mi od naroda tražimo podršku za konkretne ciljeve. Zato smo prepoznati kao partija mladih, partija budućnosti i politička opcija koja stalno raste – poručio je Miletić.

Izvor: Srpskainfo