Pogledajte da li su vam zvezde naklonjene danas.

OVAN

Ovaj dan je kao stvoren za uživanje i nećete biti posvećeni poslovnom segmentu. Ono što vas okupira je zabava i provod, moguće je da imate dogovor u poslepodnevnim satima o kojem razmišljate i zbog kojeg vas posao ni malo ne interesuje.

BIK

Sa nestrpljenjem očekujete vesti ili informaciju. Možete se nervirati ali nećete ubrzati dešavanja. Obavite par poslovnih razgovora, možete dogovoriti neke sastanke za par narednih dana. U emotivnom segmentu smirenost i stabilnost.

BLIZANCI

Shvatićete kada radni dan bude prošao da nije bilo potrebe da se nervirate oko sitnica i detalja za koje ste se bojali da nećete uspeti da ih ispravite na vreme. Imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali vam se povremeno provlače sumnje.

RAK

Jedna zbunjujuća situacija može vam uneti veliku nervozu. Nemojte dozvoliti da vas ovo optereti u toj meri da vas blokira u obavljanju redovnih obaveza. Suviše ste opterećeni partnerovom vernošću i možete ga više puta tokom dana proveravati.

LAV

Dogovori teku bez ikakvih problema, završavate obaveze na vreme i unapred se radujete završetku radnog dana. Tokom popodneva vas očekuje jedan izuzetan susret, moguće je da je u pitanju novo poznanstvo i osoba koja će vas oduševiti.

DEVICA

Imate osećaj da vam vreme klizi iz ruku i da ništa nećete uspeti da završite u roku. Ako se budete nervirali, samo ćete sebe usporiti, zato poslušajte savet – mirno i polako! Komunikacija sa partnerom će se popravljati kako dan bude odmicao.

VAGA

U poslednjem trenutku ćete se setiti da neke obaveze niste završili. Pokušavate da završite više stvari odjednom, što je odličan teren za greške i propuste. Zadovoljni ste što ste uspeli da ugovorite sastanak sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA

Danas ste pomalo umorni i bez energije. Na sve ovo – nadređena osoba je baš sada našla da vam natovari obavezu koja vam se ni malo ne dopada. U emotivnom segmentu osećate se distancirano od voljene osobe, iako nema pravog razloga.

STRELAC

Iako je izgledalo da će sve ići kako treba i da ćete sa lakoćom završiti poslovne obaveze, na kraju ćete biti toliko umorni i iscrpljeni da ćete jedva čekati da odete kući. Moguće je da nećete uspeti da ispoštujete dogovor sa emotivnim partnerom.

JARAC

Nemojte dozvoliti da vam zabrinutost zbog situacija u poslu pokvari dan. Opustite se i prionite na obaveze – videćete da će se stvari lako raščistiti. Osećate potrebnu stabilnost i smatrate da je vreme za ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Početkom dana ćete smatrati da nemate dovoljno vremena da završite sve obaveze. Ipak, i sami ćete primetiti da će se sve nameštati u vašu korist. Imaćete dovoljno prostora da odradite sve ono što je neophodno. Lepi trenuci sa partnerom.

RIBE

Vrlo ozbiljno shvatate zadatak koji vam je poveren. Ipak, smatram da se previše opterećujete sitnicama, koje će vas samo usporiti u obavljanju ovog posla. Ako ste slobodni, danas postoji ogromna šansa da upoznate nekog zaista zanimljivog.

Izvor: prva.rs