Šator je postavljen, stolovi i klupe takođe, beli stolnjaci zategnuti, tanjiri, čaše i escajg sve se sijaju, još samo da se pomolimo da ne pljusne – ukratko bi mogla da se opiše atmosfera pred veselje sa snimka koji obilazi društvene mreže.

Nažalost, upravo se to i desilo. Svadbu mladenaca iz Srbije poremetilo je jako nevrijeme i kako je neko od prisutnih zabilježio kamerom, toliko je lilo i duvalo da su domaćini morali da pridržavaju šator da ne odleti ili poklekne pod jakim pljuskom.

Na snimku se vidi 10 muškaraca koji stoje na stolovima i klupama već postavljenim za goste držeći metalne šipke, dok kiša probija kroz rupe na spojevima šatora i u mlazevima ulazi unutra, a nekoliko njih čak visi sa konstrukcije ne bi li obezbjedili da šator ostane na zemlji pod naletima jakog vjetra.

Ostatak pristunih samo je nemo i u nevjerici posmatrao prizor koji im je pauzirao slavlje, prenosi Blic.

“Ajoj”, “Strašno!”, “Ta će da se pamti”, “Bome će je pamtiti”, “Žao mi ljudi. Šteta, valjda se smirilo kasnije”, “Napolju grmi, sijeva, a ti treba da se držiš za metalnu šipku još stojiš u vodi”, “Dragi gosti, peraja su vam ispod klupe!”, “Svadba koja će se vječno pamtiti”, komentarisali su korisnici Tik Toka na na video objavljen na profilu užičkog portala Oglasna tabla.

Izvor: Srpskainfo